29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Η Cenegenics Greece & η Reviv Wellness υποστηρικτές στον ιστορικό Χειμερινό Διάπλου του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

Η Cenegenics, η Νο1 εταιρία κλινικής πρόληψης & αντιγήρανσης της Αμερικής, συμμετείχε στον 16ο Χειμερινό Διάπλου του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Την ημέρα του Διάπλου, η Cenegenics προσέφερε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Elite Health και διανεμήθηκαν στους νικητές του αγώνα δωρεάν Οροί Ενέργειας Reviv Wellness, για την αποκατάσταση τους.

Όπως είναι γνωστό οι Reviv Οροί βασίζονται σε ιατρικά πρωτόκολλα και αποτελούν καινοτόμα θεραπεία για ταχεία ενυδάτωση και επαναφορά του οργανισμού από jetlag, hangover ή έλλειψη ενέργειας.

Ο 16ο Χειμερινός Διάπλου του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τον ιστορικό αγώνα να γίνεται sold out συγκεντρώνοντας 500 χειμερινούς κολυμβητές!

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, η καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας γέμισε με λάτρεις της κολύμβησης στη μοναδική ανοιχτή γιορτή για τη θάλασσα.

Ο Χειμερινός Διάπλους του Ν.Ο.Β. έφερε κοντά Olympians, πρωταθλητές και ερασιτέχνες κολυμβητές με μοναδικό στόχο να κολυμπήσουν και να μεταδώσουν το μήνυμα για άθληση, ενεργοποίηση και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

 

 

Related posts

Βραδιά γευσιγνωσίας σε γνωστό ξενοδοχείο της Κέρκυρας

admin

Φώτος Πιττάτζης – Δυναμική παρουσία της Great Lion Trust

admin

Άλις Κούπερ: Θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Τζόνι Ντεπ αν γυριζόταν ταινία με τη ζωή του

editor
29/03/2024 2:57