28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Υγεία

Σύγχρονη οδοντιατρική και παροχές υψηλού επιπέδου στο Μαρούσι

Η Αγγελική Δαλακούρα, Χειρουργός οδοντίατρος DDS, μας ενημερώνει πώς τα νέα συστήματα εμφυτευμάτων δίνουν τέλειες αισθητικές και λειτουργικές λύσεις, σε περιπτώσεις ολικής ή μερικής απώλειας των δοντιών.

Στη σύγχρονη οδοντιατρική και ειδικά στην Athens North Clinic, ακόμα και μετά το αμετάκλητο της απώλειας ενός δοντιού μπορούμε γρήγορα και ανώδυνα χωρίς να φθείρουμε τους υγιείς οδοντικούς ιστούς, να αποκαταστήσουμε το έλλειμμα που προκύπτει με οδοντικά εμφυτεύματα. Απόλυτα ασφαλή και ανεκτά από τον οργανισμό, έτοιμα να λειτουργήσουν από την πρώτη στιγμή της εμφύτευσης στο στόμα, δίνοντας την αίσθηση του φυσικού δοντιού.

Η επιλογή του κατάλληλου τύπου εμφυτεύματος γίνεται ανάλογα με τις ανατομικές και αισθητικές απαιτήσεις της περιοχής που αποκαθίσταται, εξασφαλίζοντας έτσι την ισόβια παραμονή του στο στόμα.

Η κλινική Athens North Clinic λειτουργεί κάτω από πιστοποιημένες διεθνώς προδιαγραφές με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και άρτια εξειδικευμένη ιατρική ομάδα. Στόχος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στο χώρο της οδοντιατρικής και της δερματολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.athensnorthclinic.gr

Θεοτοκοπούλου 4 Μαρούσι, 15125.

Related posts

Ανιχνεύτηκε ιός της γρίπης των πτηνών σε ημιθανή βουβόκυκνο στο δέλτα του Έβρου

editor

Ο Σόλων Τσούνης μοιράζεται μαζί μας το μυστικό ομορφιάς του

admin

Στις 28 Σεπτεμβρίου ξεκινά η ηλεκτρονική συνταγογράφηση για το αντιγριπικό εμβόλιο

editor
28/03/2024 12:00