16 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Ένας χρόνος GALA Magazine

Με ένα Glam party στο θρυλικό Privilege, το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό της χώρας συμπλήρωσε έναν χρόνο κυκλοφορίας του στην Ελλάδα και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτυ στο θρυλικό club restaurant Privilege που φέτος ξανάνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας υπό την μπαγκέτα του Βασίλη Τσιλιχρήστου.

Η ελληνική έκδοση του διεθνούς τίτλου Gala, ένθετο περιοδικό της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σε όλο το τιράζ που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή, έκανε δυναμικό entry στον εβδομαδιαίο Τύπο φιλοξενώντας στις σελίδες του λαμπερές προσωπικότητες από τον χώρο της σόουμπιζ και του πολιτισμού, με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ και υψηλής αισθητικής φωτογραφίσεις σε θέματα μόδας και ομορφιάς.

Στον όμορφο χώρο του Privilege με φαντασμαγορικό φόντο τη φωταγωγημένη Ακρόπολη, το Gala και η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ υποδέχτηκε σημαντικά ονόματα από τον χώρο των επιχειρήσεων, της σόουμπιζ, των media και της κοσμικής Αθήνας σε μια βραδιά που τα ζεστά χαμόγελα και η καλή διάθεση ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Οι dj Κώστας Ζήκος και Αντώνης Δημητριάδης επεφύλαξαν την ιδανική μουσική επένδυση για το πάρτυ του περιοδικού που με χορηγούς τους Martini Fiero, το νέο aperitivo της πόλης, attica πολυκαταστήματα, MAC Cosmetics, Zolotas κοσμήματα και Fresh patisserie ενθουσίασε τους καλεσμένους με εκπλήξεις που απογείωσαν το γιορτινό mood. Υπεύθυνοι επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων η εταιρεία Davlas & PaRtners.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 

Γρηγόρης Τριανταφύλλου (Deux Hommes), Λάκης Λαζόπουλος

 

Η Μαρία Λεμονιά με τη διευθύντρια του Gala, Τζένη Αγιανδρίτη

 

Η εντυπωσιακή είσοδος στο Privilege που ντύθηκε με εξώφυλλα του Gala. Την επιμέλεια παραγωγής του πάρτυ ανέλαβε η εταιρεία anthings της Ανθής Αβραμέα

 

Αλέξανδρος Πρίνος, Νάντια Μπακοπούλου

 

Έμιλυ Βαφειά, Χάρης Βαφειάς, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Έλλη Παπαδιαμάντη

 

Αντώνης Σρόιτερ

 

Νικολέτα Ράλλη

 

Τζένη Αγιανδρίτη, Αφροδίτη Παναγιωτάκου

 

Ο guest dj της βραδιάς, Αντώνης Δημητριάδης με τους Χάρη και Γιώργο Ντάβλα της DAVLAS & PARTNERS, που ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις της εκδήλωσης

 

Η Μαρίνα Βασιλαρά, Μέμα Αγαπηνού

 

Χαρά Γκόφα, Γιάννης Γκόφας

 

Έμυ Λιβανίου

 

Γιώργος Παπαλέξης

 

Κατερίνα Κομνηνού, Περικλής Κονδυλάτος, Σίσσυ Φειδά

 

Νόνη Δούνια

 

Ντέλα Ρούνικ

 

Βασίλης Καίσαρης, Χάρης Ντάβλας

 

Εύη Κλαουδάτου

 

Αντώνης Ρέμος

 

Ρόη Αποστολοπούλου, Μάκης Δανάλης

 

Τζίνα Αλιμόνου

 

Χαρά Μίχα, Άρης Μίχας

Related posts

Που συναντήσαμε τη Νικολέττα Καρρά;

admin

Η Yoda ODC είναι το μέλλον των ιατρικών υπηρεσιών

editor

Στο σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη

editor
16/04/2024 6:36