29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Νέα δυναμική συνεργασία σε γνωστό ξενοδοχείο της Κέρκυρας

Είναι γνωστό ότι το μοντέρνο Corfu Palma Boutique Hotel στη Δασιά αποτελεί μια ενδεδειγμένη επιλογή για τους επισκέπτες που επιζητούν το καλύτερο για τις διακοπές τους μέσα σε μια πολυτελή ατμόσφαιρα ξεκούρασης και αύρας.

Ολάνθιστοι κήποι, μοναδική πισίνα με pool bar και restaurant, εξωτερικό τζακούζι, υπερσύγχρονο fitness center, μοντέρνο Spa, απολαυστικό εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, tailor made bar συνθέτουν όλα μαζί την ποιοτική, ξεχωριστή και διαφοροποιημένη πρόταση φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο κάθε χρόνο καινοτομεί με αποτέλεσμα να συνεχίζει τις σημαντικές διακρίσεις του όπως στα διεθνώς φημισμένα World Luxury Hotels Awards.

Επώνυμοι και μη επισκέπτες από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και τις ανέσεις του Corfu Palma Boutique Hotel.

Το ξενοδοχείο από φέτος εισήγαγε Mixology Infusion Identity στο lobby bar με μια νέα Bar List η οποία περιέχει μια σειρά από μοναδικά Infused Cocktails με συνταγές βασισμένες σε αυθεντικά τοπικά συστατικά και προϊόντα.

Επιπρόσθετα το Corfu Palma Boutique Hotel συνεργάζεται με τον φημισμένο Executive Chef Αριστοτέλη Μέγκουλα ο οποίος υπογράφει το νέο menu A La Carte του εστιατορίου του ξενοδοχείου, με πανέμορφες μεσογειακές δημιουργίες με τα καλύτερα τοπικά προϊόντα. Η ταυτότητα του νέου menu A La Carte που υπογράφει ο Αρίστος είναι εμπνευσμένη από συγκεκριμένους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη. Αποσύνθεσε ελληνικές γεύσεις και με πρώτης ποιότητας υλικά εποχής ανασύνθεσε ένα μενού που με το άρωμα και τη νοστιμιά μας ταξιδεύει στο ελληνικό καλοκαίρι.

Με την ίδια φιλοσοφία, αποσκοπώντας εφεξής στην ποιοτική διαφοροποίηση και σε όλο το κομμάτι των εκδηλώσεων αλλά και luxury & vip services, στηρίζοντας τους τοπικούς συνεργάτες, το ξενοδοχείο ανακοίνωσε την συνεργασία του με την εταιρία Your Events Corfu. Η Your Events εξειδικεύεται στην ποιοτική οργάνωση εκδηλώσεων έχοντας πάθος για τον σχεδιασμό μοναδικών events, δημιουργώντας το ανάλογο lifestyle, με έμπνευση, φαντασία και καινοτομία. Δημιουργός της εταιρίας η Βάσω Αυγερινού η οποία τονίζει: «Πιστεύουμε ότι ένα επιτυχημένο event, μια επιτυχημένη εκδήλωση, εκφράζει μια ιστορία. Μια ιστορία αγάπης, φιλίας, οικογένειας, ζωής. Το κλειδί για να διηγηθείς μια ιστορία είναι οι λεπτομέρειες. Εμπνεόμαστε από τα οράματα των πελατών και αντανακλούμε την προσωπικότητά τους στην όποια εκδήλωση. Και η κομψότητα είναι μια μοναδική ομορφιά που δεν ξεθωριάζει ποτέ. Στα πλαίσια αυτά η συνεργασία μας με το Corfu Palma Boutique Hotel προσδίδει μεγάλη αξία και δυναμική»

Related posts

Το Σάββατο 11 Ιουλίου στο MEGA CINEMA

editor

Θαλασσινοί μεζέδες με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου

admin

Φεστιβάλ Χρωμάτων 2023: Η Αλεξανδρούπολη γεμίζει με χρώμα!

editor
29/03/2024 7:40