19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Η διεθνής έκθεση κατασκευών Batimat έριξε αυλαία για ακόμη μια χρονιά

Η αυλαία της 32ης Batimat έπεσε με την ALUMINCO για ακόμη μια χρονιά να κερδίζει τις εντυπώσεις και το μ0εγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης σε ένα ατμοσφαιρικό περίπτερο με ιδιαίτερο φωτισμό και την αποκάλυψη νέων συστημάτων αλουμινίου ανωτέρων επιδόσεων που αναμένεται να επηρεάσουν θετικά τις πωλήσεις της εταιρείας στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Μεταξύ των νέων συστημάτων που παρουσιάστηκαν, τα βλέμματα έκλεψε το νέο ανασυρόμενο σύστημα SL2700 που θα επεκτείνει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην κατηγορία των ανασυρομένων συστημάτων τους επόμενους μήνες. Εκτός από το νέο ανασυρόμενο, η επιβλητική παρουσία του ειδικού συστήματος πρόσοψης SKG120, το σύστημα που ντύνει το νέο τερματικό σταθμό του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, πρόσφερε μια μοναδική και άκρως συναρπαστική εμπειρία.

Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με την ομάδα ALUMINCO να εισπράττει την εμπιστοσύνη των χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης.

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν και τα προϊόντα της METALSKIN, θυγατρική της εταιρείας ALUMINCO, που μόλις στη πρώτη τους διεθνή παρουσία, κατάφεραν να αποσπάσουν διθυραμβικές κριτικές δίνοντας το στίγμα της νέας τάσης για τα επόμενα χρόνια.

Related posts

Τζόκερ: Στο Διδυμότειχο το τυχερό δελτίο που κερδίζει 1,77εκατ. ευρώ

admin

Δεκαπενταύγουστος 2019: Οι Έλληνες γιορτάζουν «Το Πάσχα του καλοκαιριού»

admin

Εγκρίθηκαν οι 157 από τις 160 αιτήσεις αγροτών του Έβρου για Σχέδια Βελτίωσης

editor
19/04/2024 4:25