29 Ιανουαρίου, 2022
Uncategorized

Μινιμαλισμός Και Afro Στυλ Στο Πιο “In” Nailspa Της Αθήνας

Το inSPAring είναι το νέο «διαμάντι» που κοσμεί τη γωνία Δημοκρίτου και Σούτσου στο Κολωνάκι. Συνδυάζει την πολυτέλεια ενός χώρου αισθητικής και την cozy ατμόσφαιρα που αποπνέει ένα «ζεστό» και όμορφο σπίτι.

Μικρό, κι όμως τόσο όμορφο και καλαίσθητο, είναι έτοιμο να να αναδείξει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας, αλλά και κάθε άνδρα που θέλει να φροντίσει τον εαυτό του. Μην ξεχνάς πως η περιποίηση άκρων, προσώπου και σώματος δεν είναι «αυστηρά» γυναικεία υπόθεση…

Σε ένα χώρο στην καρδιά του κέντρου της πόλης, κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο ώστε να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση, ταλαντούχοι nailexperts, αισθητικοί και φυσικοθεραπευτές υπόσχονται να κάνουν την εμπειρία κάθε πελάτη μοναδική.

Τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και το προσωπικό έχουν ως πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών όσων επιλέξουν τις υπηρεσίες του inSPAring. Η ευγένεια και ο σεβασμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του δυναμικού του μαγαζιού και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Το inSPAring δεν είναι άλλο ένα απλό nailspa, αλλά ένας χώρος υγείας και ομορφιάς, χαλάρωσης, έμπνευσης και δημιουργίας.

Related posts

Ανακαλύψτε Το Απόλυτο Ελληνικό Fashion Brand

admin

Κορωνοϊός: Ποιοι εργαζόμενοι θα πάρουν τα 800 ευρώ

admin

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά 2019 – 2020 στο ξενοδοχείο Αthens Μarriott

admin