28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Όλοι στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Για ακόμη μια χρονιά, όλοι συμμετείχαν στις δράσεις της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» για να χαρίσουν παιδικά χαμόγελα – Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου έδωσαν δυναμικό παρών στο περίπτερο του ΟΠΑΠ στο Καλλιμάρμαρο

Άκρως εορταστικό ήταν το κλίμα στο κεντρικό περίπτερο του ΟΠΑΠ, Μέγα Χορηγού του Μαραθωνίου, στο Καλλιμάρμαρο, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου, καθώς η «Ομάδα Προσφοράς» πέτυχε ακόμα μια μεγάλη νίκη για τα παιδιά.

Και εφέτος θα διατεθούν από τον ΟΠΑΠ περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ για να συνεχιστεί η ανακαίνιση στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στα downloads της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» και στη δωρεάν συμμετοχή του κόσμου στις δοκιμασίες του app και στις υπόλοιπες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ για τα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία, είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός, η Μαρία Ηλιάκη και πολλοί άλλοι, οι οποίοι συμμετείχαν την ημέρα του Μαραθωνίου στη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο του ΟΠΑΠ.

Related posts

ΠΓΝΑ: Κατέληξε 74χρονος λόγω κορωνοϊού

admin

(195) νέα οχήματα εντάχθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

admin

Έρχονται νέες απαγορεύσεις «λόγω κορωνοϊού»: Περιορισμός συγκεντρώσεων – «Πλαφόν» ατόμων στην εστίαση

editor
28/03/2024 15:19