Υγεία

Γραφείο Εθελοντών Δοτών Μυελού Των Οστών: Και Μια Ζωή Να Σώσουμε Πετύχαμε!

Με αυτές τις λέξεις ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος εγκαινίασε το γραφείο εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με τον “Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων και την ΚΕΔΕ.

Σκοπός του γραφείου είναι να διευρυνθεί  η τράπεζα των εθελοντών, οι οποίοι θα χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο του αίματος (συνήθως λευχαιμία ή λεμφώματα) ή άλλα αιματολογικά νοσήματα.

“Ίσως είναι το σημαντικότερο έργο της θητείας μας τα εγκαίνια αυτού του γραφείο” τόνισε ο δήμαρχος Γ. Κωνσταντάτος.

“Είναι μία οργανωμένη δομή που στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες ώστε να γίνουν εθελοντές δότες, διότι πότε δεν ξέρεις ποιον μπορείς να σώσεις. Πότε δεν ξέρεις αν κάποιος δικός σου άνθρωπος θα βρεθεί σε αυτή την ανάγκη. Προσωπικά έγινα πρώτος εθελοντής με μια πολύ απλή διαδικασία και σας καλώ όλους να επισκεφθείτε το νέο μας κέντρο ώστε να ενημερωθείτε και να γίνετε εθελοντές δότες.”

Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος έγινε εθελοντής δότης Μυελού των Οστών

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης στα τηλέφωνα 210 9961973 & 210 9904205.

Related posts

Αυτές οι τροφές σε θωρακίζουν από τις ιώσεις

editor

Τρομερό κόλπο: Πώς θα μαγειρέψεις λαδερά χωρίς λάδι

editor

Μειωμένη σεξουαλική διάθεση στις νέες γυναίκες

editor