15 Αυγούστου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Uncategorized

10+1 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα από τη Λιάνα Βουράκη

Σε όλους μας αρέσει να μας κάνουν δώρα! Και φυσικά, να κάνουμε και εμείς δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες για δώρα που μπορείς να χαρίσεις στους αγαπημένους σου, με τις προτάσεις της Λιάνας Βουράκη.

Η Λιάνα Βουράκη είναι απόγονος τρίτης γενιάς από οικογένεια κοσμηματοπωλών που κυριάρχησε στην ελληνική αγορά από το 1926. Η Λιάνα συνεχίζει να τιμά τις ιδρυτικές αρχές του παππού της και προσφέρει ένα πραγματικά υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες που μοιράζονται το πάθος της για την απόλυτη ποιότητα τόσο των υλικών όσο και της χειροτεχνίας.

Εμπνέεται για τις συλλογές της από τις πλούσιες παραδόσεις της Ελλάδας, τον πολιτισμό και τον μαγικό κόσμο των συμβόλων. Μέσα από τη βαθιά γνώση του κόσμου και την εκτίμησή του για το κλασικό κόσμημα, είναι σε θέση να φέρει πολύτιμες αναμνήσεις και εμπειρίες από μακρινά ταξίδια της.

Οι συλλογές της συνδυάζουν φαντασία μαζί με μια ορισμένη αίσθηση νοσταλγίας. Τα έργα της, διακοσμημένα με όμορφες πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, συχνά υπονοούν μια εσωτερική αναζήτηση για το νόημα των μύθων και των παραμυθιών. Η έντονη δύναμη των συμβόλων έχουν την ικανότητά να φέρνουν καλή τύχη και προστασία!

Related posts

ΝΔ: Εκτός η Τώνια Μοροπούλου -Εισέπραττε παράνομα σύνταξη του νεκρού πατέρα της

admin

Εκατοντάδες έργα φέρουν την υπογραφή της εταιρείας ΒΑΡΕΛΑΣ

admin

Ενισχύεται ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας με άλλα (264) νέα οχήματα

admin
15/08/2022 10:05