26 Ιανουαρίου, 2022
Uncategorized

10+1 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα από τη Λιάνα Βουράκη

Σε όλους μας αρέσει να μας κάνουν δώρα! Και φυσικά, να κάνουμε και εμείς δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες για δώρα που μπορείς να χαρίσεις στους αγαπημένους σου, με τις προτάσεις της Λιάνας Βουράκη.

Η Λιάνα Βουράκη είναι απόγονος τρίτης γενιάς από οικογένεια κοσμηματοπωλών που κυριάρχησε στην ελληνική αγορά από το 1926. Η Λιάνα συνεχίζει να τιμά τις ιδρυτικές αρχές του παππού της και προσφέρει ένα πραγματικά υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες που μοιράζονται το πάθος της για την απόλυτη ποιότητα τόσο των υλικών όσο και της χειροτεχνίας.

Εμπνέεται για τις συλλογές της από τις πλούσιες παραδόσεις της Ελλάδας, τον πολιτισμό και τον μαγικό κόσμο των συμβόλων. Μέσα από τη βαθιά γνώση του κόσμου και την εκτίμησή του για το κλασικό κόσμημα, είναι σε θέση να φέρει πολύτιμες αναμνήσεις και εμπειρίες από μακρινά ταξίδια της.

Οι συλλογές της συνδυάζουν φαντασία μαζί με μια ορισμένη αίσθηση νοσταλγίας. Τα έργα της, διακοσμημένα με όμορφες πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, συχνά υπονοούν μια εσωτερική αναζήτηση για το νόημα των μύθων και των παραμυθιών. Η έντονη δύναμη των συμβόλων έχουν την ικανότητά να φέρνουν καλή τύχη και προστασία!

Related posts

Σε prive κύκλο παρουσίασε την καινούρια της κολεξιόν η Λουκία με τίτλο »Άνατροπές»

admin

Λαμπερό Christmas Live Stage στο Athens Metro Mall με τους Onirama

admin

ΟΑΕΔ: Όλα τα δεδομένα για 36.500 νέες προσλήψεις – Αλλαγές στα μόρια

admin