Για 14 η χρονιά πραγματοποιήθηκε το Cellier Wine Fair, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στο Hilton Athens Hotel. Οι λάτρεις του κρασιού, των αποσταγμάτων και οι επαγγελματίες του κλάδου, τίμησαν με την παρουσία τους την πιο premium έκθεση του είδους, η οποία εδραίωσε και συνεχίζει να εξελίσσει την κουλτούρα του fine drinking στην χώρα μας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης γνώρισαν από κοντά τους μεγαλύτερους παραγωγούς της Ελλάδας και του κόσμου και σε μια γιορτινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, αντάλλαξαν απόψεις με τους παραγωγούς ενώ δοκίμασαν μερικές από τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα, εξαιρετικά αποστάγματα και γευστικά delicatessen προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια του 14 ου Cellier Wine Fair πραγματοποιήθηκαν υψηλού επιπέδου Masterclasses, όπως το Champagne Masterclass υπό την καθοδήγηση του οινογράφου και κριτικού Σίμου Γεωργόπουλου και το πρωτότυπο και διαδραστικό Cocktail Workshop «Perfect served by Loretta Tosca».

Καθηλωτικό υπήρξε το Cognac VS Armagnac Masterclass, με οδηγό τον Γιάννη Κοροβέση, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μεταξύ άλλων, vintages του 1979!

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ο κάθε επισκέπτης, γνώστης ή μη του αντικειμένου, περιηγήθηκε στα μυστικά του κρασιού και των αποσταγμάτων, ενώ ο συνδυασμός με εξαιρετικά διαλεγμένα delicatessen απογείωσε τη μοναδική εμπειρία που μόνο το Cellier Wine Fair προσφέρει.

Το Cellier Wine Fair, η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 14 χρόνια δίνοντας σε κάθε επισκέπτη τη σπάνια ευκαιρία να βρει συγκεντρωμένα εκατοντάδες premium φιάλες κρασιών και αποσταγμάτων, ξεπέρασε και φέτος κάθε προσδοκία και πρόσφερε σε επισκέπτες και συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία και ένα πρωτοποριακό γευστικό ταξίδι στον κόσμο των Cellier.