26 Ιανουαρίου, 2022
Κοινωνία

Ποια ελληνική εταιρεία δραστηριοποιείται σε καταστήματα της Ν. Αφρικής;

Η εταιρεία PALCO με ελληνικό όραμα, και δραστηριοποίηση σε Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, έγινε συνώνυμη με την ποιότητα στο εσώρουχο, με προϊόντα που έχουν φορεθεί και αγαπηθεί από εκατομμύρια καταναλωτές.

Η PALCO μετά από συνεχόμενες στρατηγικές κινήσεις, συνεργασίες και επενδύσεις σε Τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζει την ποιότητα, την αντοχή και την αισθητική των προϊόντων της στα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά εσώρουχα. Το motto της εταιρείας που χάρισε την επιτυχία μέχρι σήμερα: «Απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή και στις ανάγκες του».

Ο Γιώργος Ντάβλας φωτογραφήθηκε στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας. Το δίκτυο της PALCO αριθμεί περισσότερα από 700 σημεία πώλησης, έχει δυναμική παρουσία σε όλα τα μεγάλα πολυκαταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία είναι τόσο δημοφιλής που οι περισσότεροι από εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας, έχετε τουλάχιστον ένα προϊόν PALCO.

 Η Φιλοσοφία της PALCO από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας, λειτουργούμε με κύριο γνώμονα τον «απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή και τις ανάγκες του». Η έμφαση στην έρευνα και την τεχνολογία, με διαρκείς επενδύσεις και ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής, από την επιλογή των πρώτων υλών μέχρι την διανομή. Η ιδανική σχέση ποιότητας τιμής που κάνει τα προϊόντα προσιτά σε κάθε καταναλωτή.

Related posts

Καϊμακάμης Σωτήρης: Ένας Εβρίτης που μεγαλουργεί στο εξωτερικό!

editor

Νέο πρόγραμμα Κατάρτισης για τη Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων στην Ψηφιακή Εποχή

editor

Κωνσταντίνος Παυλίδης: «Αν εκλεγώ θέλω να έχω από όλο το Νομό Έβρου δίπλα μου ανθρώπους για να παίρνουμε από κοινού αποφάσεις»

admin