29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Η Μαρίνα Ραφαήλ και το φημισμένο retailer LUISA VIA ROMA παρουσίασαν το νέο τους project

Στο γνωστό members club του Λονδίνου, «Mark’s Club», η Μαρίνα Ραφαήλ και το φημισμένο retailer LUISA VIA ROMA διοργάνωσαν ένα δείπνο για να γιορτάσουν την συνεργασία τους με επίκεντρο το καινούριο τους project MARINA RAPHAEL X LVRSustainable.

Το κίνητρο ήταν η οικολογική ευαισθητοποίηση που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του έργου της Μαρίνας Ραφαήλ. Παρά τα 21 χρόνια της, από την αρχή της εταιρείας, έχει πάντα εφιστήσει την προσοχή της, και διοχετεύσει το ταλέντο της στο να δημιουργεί διαχρονικά κομμάτια, με σεβασμό στο περιβάλλον. Γίνεται χρήση φυσικών υλικών, όπως δέρμα, βαμβάκι και μαλλί, ενώ παράλληλα επινοούνται κατάλληλες διαδικασίες παραγωγής για την απαραίτητη διάσωση νερού, υλικών και ενέργειας.

Η ενστικτώδης έλξη που οδήγησε σε αυτήν την συνεργασία με την LUISA VIA ROMA είχε ως βάση τόσο την συμφωνία στην αισθητική όσο και στον πιο «sustainable» τρόπο σκέψης. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν κάποια από τα πιο μεγάλα ονόματα από τον χώρο της μόδας. Influences όπως η Doina Ciobanu, Bettina Looney και Charlie May, η τραγουδίστρια Patricia Manfield, η editor in chief του Madame Figaro Oceane Ciuni καθώς και editors από την Vogue, Elle, και Marie Claire έδωσαν το παρόν τους και στήριξαν την νεαρή σχεδιάστρια.

Μαζί η Maria-Fernanda Hernandez, επικεφαλής των communications and sustainable projects του LVR, και η Μαρίνα σημάδεψαν την εκκίνηση της βραδιάς με συγκινητικές και εμπνευσμένες προπόσεις ευχαριστώντας του παρευρισκόμενους και θίγοντας τόσο το ζήτημα της βραδιάς όσο και τη σημασία της επίλυσης των κοινωνικών δικαιωμάτων στην βιώσιμη ανάπτυξη.

Julia Brenard

 

Fernanda Hernandez (Head PR international Sustainable projects at LVR), Oceane Ciuni (Editor in Chief of Madame Figaro France)

 

Federica Labanca and Patricia Manfield

 

Donna Wallace

 

Doina Ciobanu

 

Doina Ciobanu and Bettina Looney

 

Catherine Pykett (Sunday Times Style Editor), Penny Goldstone (Marie Claire UK Editor), Billie Bhatia (Stylist Magazine Editor)

 

Bettina Looney

 

 

Related posts

Διαγωνισμός ομορφιάς Mrs India Worldwide 2019 στην Χαλκιδική

admin

Summer Dinner Party για τη γιορτή της Όλγας Καραβερβέρη

admin

Η Κατερίνα Γερονικολού γίνεται… ακαταμάχητη, με την Histoplastin Red!

editor
29/03/2024 1:45