28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Υγεία

Πρωτοποριακή γυναικολογική θεραπεία

Ο αριθμός των γυναικών που ενδιαφέρονται για τις δυνατότητες, χειρουργικές και μη χειρουργικές, ανανέωσης της εμφάνισης των γεννητικών οργάνων αυξάνει με γρήγορους ρυθμούς.

Συνήθως ανάλογα με την ηλικία οι αιτίες του ενδιαφέροντος διαφέρουν. Η θεραπεία για την ανανέωση του κόλπου με laser είναι ελάχιστα επεμβατική, ανώδυνη και με μικρή διάρκεια. Η ανανέωση του κόλπου με laser προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και γρήγορη ανάρρωση, σύμφωνα με την Δρ. Έφη Ρομποτή, Μαιευτήρα – Χειρουργός Γυναικολόγο. 

Η θεραπεία με laser είναι ενδεδειγμένη σε γυναίκες που μετά από φυσιολογικούς τοκετούς αισθάνονται ότι ο κόλπος τους είναι χαλαρός, σε γυναίκες με δυσπαρεύνια ή ατροφία του κόλπου. Σημαντικά αποτελέσματα έχουν επίσης και οι γυναίκες με stress incontinence (ακράτεια ούρων).

Η σύνθεση νέου κολλαγόνου στο τοίχωμα του κόλπου προκαλεί αναζωογόνηση και σύσφιξη. Η θεραπεία συμβάλει θετικά στην ξηρότητα λόγω της ατροφίας και στην αντιμετώπιση της ακράτειας των ούρων.

Η αύξηση του κολπικού τόνου βελτιώνει την λίπανση του κόλπου καθώς και την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα αφ’ενός καλύτερη σεξουαλική διέγερση και αφ’ετέρου να επανέρχεται η ερωτική επιθυμία.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.efiroboti.com/cosmetic-gynecology

Related posts

Υπουργείο Παιδείας: Χωρίς αλλαγές το νομοσχέδιο για την πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

admin

Γ. Οικονόμου: Ξεκινά σήμερα το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικής μαστογραφίας «Φώφη Γεννηματά»

editor

Η Yoda ODC μας καλωσορίζει στο μέλλον των ιατρικών υπηρεσιών

admin
28/03/2024 15:51