25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Νέα παγκόσμια πρωτιά για Έλληνα πλαστικό χειρουργό

Μια νέα μέθοδος αισθητικής αντιμετώπισης δυσμορφιών στο θώρακα με εμφύτευση λίπους και χρήση βλαστοκυττάρων παρουσιάστηκε από τον γνωστό Έλληνα πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο.
Ο κ. Χριστόπουλος εφάρμοσε τη νέα αυτή μέθοδο σε νεαρό άνδρα με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια και το αποτέλεσμα ικανοποίησε πλήρως τον ασθενή που είχε το πρόβλημα αυτό από γεννήσεως. Η μέθοδος δημοσιεύτηκε σε έγκυρο, παγκόσμιο, επιστημονικό, ιατρικό περιοδικό και προκάλεσε το επιστημονικό ενδιαφέρον στο πεδίο της πλαστικής χειρουργικής. Ο κ. Χριστόπουλος ήδη έχει προτάσεις για παρουσίαση της νέας πρωτοποριακής μεθόδου σε διάφορα ιατρικά συνέδρια.

Όπως ο ίδιος ανέφερε: «οι νέες δυνατότητες της τεχνολογίας μας δίνουν τη δυνατότητα να διορθώσουμε προβλήματα που ως πριν λίγο καιρό είχαν πολύ δύσκολη ή και καθόλου λύση. Έτσι, η πλαστική χειρουργική δίνει την ευκαιρία σε ασθενείς να βελτιώσουν την εμφάνιση, την αισθητική τους και τη σωματική τους αρμονία αλλά συνάμα και να αναπτερωθούν ψυχικά».

Άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα διαπρέπουν ικανότατοι ιατροί που πρωτοπορούν στην ανάπτυξη της επιστήμης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Related posts

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Κατερίνας Καινούργιου

admin

Το trend που όλες πρέπει να ακολουθήσουμε από την Φαίη Σκορδά

admin

Νέα φυσική σειρά καλλυντικών με βάση το μελισσοκέρι

admin
25/04/2024 11:50