Πολιτική Τοπικά Νέα

Στην δημουργία μιας νέας ολοκληρωμένης πολιτικής που θα αφορά την τουριστική προβολή προχωρά η Περιφέρεια

Στην δημουργία μιας νέας ολοκληρωμένης πολιτικής που θα αφορά την τουριστική προβολή προχωρά η Περιφέρεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Χρήστος Μέτιος:

Σχεδιάσαμε μετά από διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς μια νέα, ολοκληρωμένη πολιτική τουριστικής προβολής για την Περιφέρειά μας που αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα προβολής και δικτύωσης και διαθέτουμε για την εφαρμογή της 5,4 εκατ. € από το Επιχειρησιακό μας Πρόγραμμα τα επόμενα τρία χρόνια.

Νέα βίντεο, έντυπα και φωτογραφίες, ψηφιακές και έντυπες καμπάνιες σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ, εφαρμογές για υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, φιλοξενία τουριστικών δημοσιογράφων, έρευνες ικανοποίησης επισκεπτών και συμμετοχή σε εκθέσεις και διεθνείς τουριστικές εκδηλώσεις είναι ορισμένες από τις δράσεις που έχουμε προβλέψει.

Είμαι βέβαιος ότι με συστηματική δουλειά και στοχευμένες ενέργειες μπορούμε να κάνουμε σημαντικά βήματα στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης.

*Η φωτογραφία από σύσκεψη στο γραφείο μου με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας (και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού) Κώστα Αντωνιάδη, την Εκτελεστική Γραμματέα Ζωή Κοσμίδου και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας με αντικείμενο τον τουρισμό.

Related posts

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Μην αφήνετε σκουπίδια έξω από τους κάδους μέχρι τη Δευτέρα

goldstarathens

Περισσότερα από 115 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης

goldstarathens

Βελόπουλος: Θα μας πολεμήσουν με λύσσα! Ήρθαμε για να μείνουμε!

admin