28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Που συναντήσαμε την Εύη Φραγκάκη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Το Κτήμα 28 είναι ένας υπέροχος χώρος, με ξεχωριστή αισθητική που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Το Κτήμα 28 αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές για έναν ονειρεμένο γάμο. Αξίζει μια επίσκεψη στους χώρους του κτήματος, μια συνάντηση και ένα γεύμα για να οργανωθεί το δικό σας μοναδικό γαμήλιο πάρτι.

Λαμπερά πρόσωπα έχουν επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Κτήματος 28. Η Εύη Φραγκάκη φωτογραφήθηκε με τον manager Γιάννη Λιθαδιώτη σε πρωινό παιδικό πάρτυ, ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη σε γάμο φιλικού της προσώπου.

Το Κτήμα 28 λειτουργεί για γάμους, εκδηλώσεις και βαφτίσια στα βόρεια προάστια. Εντός του κτήματος, σε έναν ξεχωριστό χώρο έχει κτιστεί το εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου. Είναι όλη αυτή η ευλογία του χώρου, που δημιουργεί αμέτρητα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας. Οι κτιριακές υποδομές μπορούν να εξυπηρετήσουν μικρές ή μεγάλες εκδηλώσεις. Είναι δική σας επιλογή αν θα χρησιμοποιήσετε το εκκλησάκι του κτήματος ή θα επιλέξετε τη δική σας εκκλησία.

Related posts

Δοκιμάστε την πιο επαναστατική τεχνική αντιμετώπισης του τοπικού πάχους

editor

Νέες συνεργασίες, νέες lo(w)cal γεύσεις στη Βουλιαγμένη

admin

Η Τίνα Μεσσαροπούλου για αγορές σε γνωστό κατάστημα της Νέας Σμύρνης

admin
28/03/2024 12:16