28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Η Shoprano Προτείνει Κύπρο Και Amara Hotel

Η αγαπημένη blogger επισκέφθηκε το νέο, υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου.

Το μοναδικής πολυτέλειας ξενοδοχείου AMARA, που αποτελεί τη νέα είσοδο στην τουριστική σκηνή της παραθαλάσσιας πόλης της Λεμεσού, επισκέφτηκε η γνωστή Ελληνίδα blogger Χρυσσιάννα Ανδριοπούλου (aka Shoprano). Το AMARA είναι τοποθετημένο πάνω στην αμμώδη παραλία του αριστοκρατικού αρχαίου βασιλείου της Αμαθούντας. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του νεόκτιστου ξενοδοχείου προσφέρουν απρόσκοπτη θέα της Μεσογείου και του ευρύτερου ορίζοντα.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο ξεχωριστούς τομείς, την αποκλειστική πτέρυγα του Spa για ενήλικες, και την οικογενειακή πτέρυγα, η οποία διαθέτει πισίνα υπερχείλισης με αφοπλιστική θέα στη θάλασσα. Το Spa, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τους συμβούλους της Raison d’Etre, προσφέρει μια σειρ θεραπειών από την Carita και την Organic Pharmacy. Στο κέντρο υγείας του ξενοδοχείου προσφέρεται επίσης προσωπικός γυμναστής, εξειδικευμένος διατροφολόγος, nail bar και κομμωτήριο. Στo Spa περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι υπηρεσίες laconium, caldarium, tepidarium και frigidarium όπως και η μοναδική banya suite, εμπνευσμένα από τα αρχαία ρωμαϊκά λουτρά.

Για τους λάτρεις της γαστρονομίας το AMARA φιλοξενεί τρία ιδιαίτερα εστιατόρια με την υπογραφή παγκοσμίως διακεκριμένων σεφ: Το Matsuhisa Limassol, που συμπληρώνει τη συλλογή των εννέα διεθνών προορισμών του ιδιοφυή star σεφ Nobu Matsuhisa. Το Ristorante Locatelli του βραβευμένου με αστέρι Michelin Giorgio Locatelli, που λανσάρει στο AMARA το πρώτο ομώνυμο εστιατόριο του στην Κύπρο. Η τελευταία προσθήκη στην τριάδα των γευστικών προορισμών του ξενοδοχείου είναι το Armyra by Papaioannou του Έλληνα μάστερ των θαλασσινών Γιώργου Παπαϊωάννου (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016).

Related posts

Ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός των Κυκλάδων

admin

Ανακαίνιση του καταστήματος Longchamp Boutique Athens

admin

Παράδοση, εμπειρία και πανέμορφα σχέδια στα καταστήματα της GOFAS Jewelry

editor
28/03/2024 13:32