16 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

H La Prairie διοργάνωσε ένα prive caviar δείπνο για να γιορτάσει την έλευση του Skin Caviar Eye Lift Serum

Ο ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie παρέθεσε ένα λαμπερό caviar dinner, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, σε ιδιωτική οικία στην περιοχή της Ακρόπολης, προσφέροντας στις εκλεκτές καλεσμένες του μια μοναδική εμπειρία Γαστρονομίας και Τέχνης. Τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, η La Prairie τονίζει τη σχέση μεταξύ της Επιστήμης και της Τέχνης με τη μόνιμη συνεργασία της σε εκθέσεις στο Art Basel. Η σχέση αυτή είναι παρούσα σε όλα τα λανσαρίσματα του ελβετικού οίκου και μάλιστα στο πλαίσιο αυτού του δείπνου υποστήριξε το Ίδρυμα «Η Τέχνη της Ζωής».

Από την είσοδο ακόμα, οι καλεσμένες μυήθηκαν στη φιλοσοφία και την υψηλή αισθητική της La Prairie, μπαίνοντας υπό τη συνοδεία πιάνου. Αφού απόλαυσαν τη welcome champagne σε ένα αίθριο με θέα την Ακρόπολη, οδηγήθηκαν στο χώρο του δείπνου που ήταν ντυμένος με λευκές ορτανσίες −σήμα κατατεθέν του οίκου. Ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης δημιούργησε −αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά− ένα μενού τεσσάρων πιάτων Υψηλής Γαστρονομίας βασισμένο στο χαβιάρι και εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία της συλλογής Skin Caviar. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν οι κυρίες Κάτσικα, Σάρλη και Παπαθανασοπούλου της εταιρείας Γρ. Σαράντης – Αποκλειστικού διανομέα του οίκου La Prairie στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αποκτήσουν πρώτες το νέο μέλος της μεγάλης οικογένειας της La Prairie, το Skin Caviar Eye Lift, το πρώτο serum που εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανόμενων των φρυδιών. Το Skin Caviar Eye Lift είναι ένας δραστικός συνδυασμός, εμπλουτισμένος με το Caviar Premier και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, που βασίζεται στην καινοτόμα βιοτεχνολογική ερευνά για να επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια στα κύτταρα, εκεί ακριβώς όπου γεννιέται η ομορφιά. Τα αποτελέσματα είναι πρωτοφανή. Το Skin Caviar Eye Lift συνδυάζει την τολμηρή επιστήμη, την τεχνολογία καινοτομίας και την απόλαυση του χαβιαριού σε μια ανώτερη δημιουργία για την περιοχή των ματιών.

Σχετικά με τη La Prairie: Η La Prairie είναι η ηγέτιδα στο χώρο της πολυτελούς περιποίησης, με παρουσία σε 90 χώρες. Συνώνυμη με την πολυτέλεια αλλά και την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Γνήσια Ελβετική ταυτότητα με χαρακτηρίστηκα όπως αυτά της αγνότητας, της ακρίβειας, της αναζωογόνησης και της υπεροχής, συνοδεύουν τον οίκο καλλυντικώ από την Ελβετική γη στην οποία ιδρύθηκε η μάρκα το 1978. Η La Prairie συνεχίζει την αναζήτηση της για τη διαχρονική ομορφιά μέσα από υψηλά πρότυπα, προηγμένης τεχνολογίας σε συνδυασμό με εξαιρετικές συνθέσεις και την κομψή της συσκευασία – μετατρέποντας την περιποίηση της επιδερμίδας σε τέχνη.

Related posts

Healthy way of living και η φιλοσοφία των καταστημάτων ERA

admin

8 Χρόνια Panik – The ultimate birthday party!

admin

Πώς να φροντίσω τον σκύλο μου το καλοκαίρι!

editor
16/04/2024 15:32