29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports

Η BABOLAT μεγάλη χορηγός του Davis Cup στο Tatoi Club

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του Davis Cup, 11-14 Σεπτεμβρίου 2019 στο Tatoi Club στη Βαρυμπόμπη, φιλοξενώντας στη χώρα μας κορυφαίους Έλληνες και ξένους αθλητές.

Την ελληνική ομάδα ανδρών εκπροσώπησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο τουρνουά μπροστά σε ελληνικό κοινό, γνωρίζοντας όπως ήταν αναμενόμενο την αποθέωση. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε μαζί με την ελληνική αποστολή στο Group III της Ευρωπαϊκής ζώνης, κατακτώντας την 3 η θέση και την πρόκριση στα Play-offs του Μαρτίου 2020.

Στο φετινό Davis Cup, εκτός από την Ελλάδα, συμμετείχαν οι Εθνικές ομάδες της Εσθονίας, της Λετονίας, του Λουξεμβούργου, του Μονακό, του Μαυροβουνίου και της Πολωνίας, ενώ από τους πρωταγωνιστές του τουρνουά ήταν και η κορυφαία εταιρεία τένις, Babolat.

Η γαλλική εταιρεία χορήγησε το τουρνουά με τις κορυφαίου επιπέδου μπάλες για χωμάτινες επιφάνειες, French Open Clay ενώ το εντυπωσιακό της περίπτερο, στις καταπράσινες εγκαταστάσεις του Tatoi Club, επισκέφτηκαν χιλιάδες επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Μεταξύ των επισκεπτών και ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα νέα προϊόντα της Babolat ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος αγωνίζεται με την Babolat Pure Aero Tour, το κορυφαίο αγωνιστικό μοντέλο της εταιρείας που είναι επιλογή και του σπουδαιότερου πρεσβευτή της εταιρείας, Ράφαελ Ναδάλ.

Εκτός του Πρωθυπουργού, το περίπτερο της Babolat, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του Davis Cup, επισκέφτηκαν κι άλλα γνωστά ονόματα από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και τενιστικό κόσμο, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Χριστίνα Βραχάλη, η Πένυ Θωμοπούλου, η Κωνσταντίνα Βασιλείου, ο Δημοσθένης Βαρσάμης, ο Φώτης Βαζαίος, κ.ά.

Στο corner της Babolat την παράσταση έκλεψε η εντυπωσιακή jumbo ρακέτα με την οποία φωτογραφήθηκαν εκατοντάδες φίλοι του τένις, μικροί και μεγάλοι.

Η Babolat ανέλαβε και την υπηρεσία πλεξίματος των αθλητών, ως Official Rackets & Stringing Services του Davis Cup, διαθέτοντας τρεις πλέκτες Grand Slam επιπέδου, τους Γιώργο Δημητρακόπουλο, Πέτρο Μπίρη και Daniel Taverna.

https://www.babolat.gr

BabolatGR: Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα. Veto S.A. | T. 210 4839480

Related posts

«Τιμή μας να είναι στην Εθνική ο Αντετοκούνμπο» το μήνυμα του προπονητή των Μπακς

admin

Διακρίσεις και επιτυχίες για την ομάδα κολύμβησης του ΝΟΑ στο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης

editor

Άθλος Ορεστιάδας: Επίσκεψη «αστραπή» του Ρουμάνου τεχνικού Κριστιάν Τσιτιγκόι στην πόλη

editor
29/03/2024 10:07