23 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Η Θάλεια Εξάρχου συνάντησε την Ιλεάνα Μακρή

Με ένα λαμπερό event, η Θάλεια Εξάρχου καλωσόρισε πελάτες και φίλους στο ομώνυμο flagship Jewelry store της, στο Sani Resort. Φέτος, guest star του event, ήταν η σχεδιάστρια Ιλεάνα Μακρή, όπου τα εμπνευσμένα κοσμήματα της βρίσκονται αποκλειστικά στα μαγαζιά της Thalia Exarchou.

Παρούσα φυσικά ήταν η ίδια η ιδρύτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου brand Ileana Makri, που ζει μεταξύ Ελλάδας, Νέας Υόρκης, Παρισιού και Λονδίνου και έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες όπως αυτή με τον Marios Schwab. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αποκτήσουν κοσμήματα της κολεξιόν όπως τις ΕΥΕ ΜΕ, ICE CANDY, GRASS, EVIL EYE που φυλάσσονται στις προσθήκες καταστημάτων όπως το εμβληματικό Barneys στη Νέα Υόρκη και το διαδικτυακό net-a-porter.

Κοσμήματα που στόλισαν stars, όπως η Anne Hataway, η Uma Thurman, η Courtney Cox, Jennifer Lopez, η Heidi Klum, o Lenny Kravitz και φωτογραφήθηκαν για εξώφυλλα όπως η γαλλική Vogue. Οι δημιουργίες της Ileana Makri από sterling silver, χρυσό ημιπολύτιμους καιπολύτιμους λίθους, στα χρώματα του ουράνιου τόξου, κέρδισαν τις εντυπώσεις, μία περίοπτη θέση στο jewelry case όσων τα απέκτησαν και μια θέση στα όνειρα όλων των επωνύμων που παραβρέθηκαν.

Related posts

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια σε εστιατόριο των βορείων προαστίων

admin

Qualita Unica: Ένα μοναδικό ταξίδι καφέ στο Ζάππειο

admin

Qualita Unica: Εξερευνήστε τον μοναδικό κόσμο του καφέ

admin
23/04/2024 14:14