19 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συνελήφθησαν 2 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (4-9-2019), στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 32 και 26 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην επαρχιακή οδό Νέας Σάντας – Δερείου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης εντόπισαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ο 32χρονος οδηγός του οποίου, αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία και την επικείμενη σύλληψη, συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Λίγο πιο κάτω, το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στο πρανές εκτός της οδού και ακινητοποιήθηκε.

Όπως διαπιστώθηκε ο 32χρονος διακινητής μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες, εννέα (9) από τους οποίους τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 26χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στον οικισμό Αβδήρων Ξάνθης το όχημα ακινητοποιήθηκε και 26χρονος διακινητής συνελήφθη, καθόσον όπως διαπιστώθηκε μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.Σημειώνεται ότι ο 26χρονος δράστης στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν συνολικά ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και Ξάνθης.

Related posts

Προσλήψεις 1.700 Επαγγελματιών Οπλιτών στις Ένοπλες Δυνάμεις

editor

Κορονοϊός: 11 νέες εισαγωγές σε 48 ώρες στο ΠΓΝΑ – 19 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στον Έβρο

editor

Μαθητές της Σαμοθράκης έκαναν περήφανο το νησί με την διάκριση τους!

editor
19/03/2024 9:28