19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη 35χρονος διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (3-9-2019) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην παραπάνω οδό, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, στον κόμβο Αρδανίου το όχημα ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 35χρονος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Related posts

Η ΑΡΧΗ σας εύχεται Καλά Χριστουγεννα!

editor

Υπάλληλος της Πύλης Αξιού για τους Μπερτάκη- Ποζίδη: “Πριν δουλέψουμε, πληρωνόμαστε, πρώτοι φορά το συναντάμε”!

editor

Κάλαντα, μεταμφιέσεις και διάφορα φαγητά τα έθιμα που αναβιώνουν τα Χριστούγεννα στον Έβρο

editor
19/04/2024 19:51