20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Ο Chef Αριστοτέλης Μέγκουλας υπογράφει το νέο a la cart μενού του Corfu Palma Boutique Hotel

Είναι γνωστό ότι το μοντέρνο Corfu Palma Boutique Hotel στη Δασιά αποτελεί μια
ενδεδειγμένη επιλογή για τους επώνυμους και μη επισκέπτες που επιζητούν το
καλύτερο για τις διακοπές τους μέσα σε μια πολυτελή ατμόσφαιρα ξεκούρασης και
αύρας.

Ολάνθιστοι κήποι, μοναδική πισίνα με pool bar και restaurant, εξωτερικό
τζακούζι, σύγχρονο fitness center, μοντέρνο Aphrodite Spa, απολαυστικό εστιατόριο
μεσογειακής κουζίνας, tailor made mixology lobby bar συνθέτουν όλα μαζί την
ποιοτική, ξεχωριστή και διαφοροποιημένη πρόταση φιλοξενίας.
Το ξενοδοχείο κάθε χρόνο καινοτομεί με αποτέλεσμα να συνεχίζει τις σημαντικές
διακρίσεις του όπως στα τελευταία World Luxury Hotels Awards.

Το ξενοδοχείο μας επιφυλάσσει μια νέα έκπληξη που έχει ήδη ενθουσιάσει τους
πελάτες και επισκέπτες. Το Corfu Palma Boutique Hotel συνεργάζεται από την αρχή
της σεζόν με τον φημισμένο Chef Αριστοτέλη Μέγκουλα ο οποίος υπογράφει το νέο
menu A La Carte του εστιατορίου του ξενοδοχείου, με πανέμορφες μεσογειακές
δημιουργίες με τα καλύτερα τοπικά προϊόντα και το οποίο είναι ανοιχτό για όλους
τους επισκέπτες.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Σπύρος Ιωαννίδης συγκεκριμένα σημειώνει:
«Η ταυτότητα του νέου menu A La Carte που υπογράφει ο Αρίστος είναι
εμπνευσμένη από συγκεκριμένους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη. Αποσυνθέσαμε
ελληνικές γεύσεις και με πρώτης ποιότητας υλικά εποχής ανασυνθέσαμε ένα μενού
που με το άρωμα και τη νοστιμιά μας ταξιδεύει στο ελληνικό καλοκαίρι. Όλη η ομάδα
μας είναι πανέτοιμη και προσφέρει μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία!».

Ο Αριστοτέλης είναι ένας νέος, δυναμικός και πολύ δημιουργικός Σεφ.
Γεννήθηκε στο Παρίσι και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε και έζησε δέκα χρόνια
στην Ιταλία. Από κει και πέρασε παράλληλα πολύ χρόνο από τα Μανιάτικα που
έμενε η μία του γιαγιά στην άλλη γιαγιά του, την Γαλλίδα, που του μάθαινε τα μυστικά
της γαλλικής κουζίνας. Έτσι όταν ο ίδιος μπήκε στην κουζίνα ως Σεφ οι κληρονομιές
του βρήκαν τη σωστή ισορροπία στα πιάτα του.

Μετά την Ιταλία όπου εργάστηκε για την γνωστή Μπεατρίτσε Λιπαρίνι κατάλαβε ότι η
Κέρκυρα είναι ο τόπος που έπρεπε να συνεχίσει τα μαγειρικά του όνειρα.

Στην Κέρκυρα ξεδιπλώνει εδώ και χρόνια την δημιουργική του αύρα και
εντυπωσιάζει τόσο με τις προτάσεις του όσο και με τον διαμαντένιο χαρακτήρα του.
Μην διστάσετε να το επισκεφτείτε!

Related posts

Η ομάδα της KRS ανατρέπει όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για την παροχή λογιστικών υπηρεσιών

admin

H Εύη Αδάμ απολαμβάνει τον καφέ Portioli

admin

Πραγματοποιήθηκε το 28ο συνέδριο της Ευρωπαϊκής εταιρείας ενδοσκοπικής χειρουργικής, στη Θεσσαλονίκη

admin
20/04/2024 9:35