28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Πολύνεκρο θανατηφόρο τροχαίο με μετανάστες στα Λουτρά Αλεξανδρουπολης

Θανατηφόρο τροχαίο με έξι νεκρούς μετανάστες σημειώθηκε περίπου στις 6:30 το απόγευμα, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι 7 εκ των συνολικά 10 τραυματιών φέρουν σοβαρά τραύματα, με τον έναν εξ αυτών να νοσηλεύεται ήδη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ελαφρά τραυματισμένοι είναι άλλοι τρεις παράτυποι μετανάστες.

Όλοι οι τραυματίες παραμένουν μέχρι στιγμής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία των έξι ανδρών, που έχασαν τη ζωή τους.

Σημειώνεται πως άμεση και συντονισμένη ήταν η επέμβαση στο σημείο του τροχαίου της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των θυμάτων στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Tο δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε, άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ατόμων, με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός ρέματος.

Οι αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες ηλικίας 20-30 ετών οι οποίοι φέρεται να είναι οι διακινητές.

Related posts

Πολεμικά αεροπλάνα πέταξαν πάνω από την Αλεξανδρούπολη

editor

Επικίνδυνα ανεπαρκής η Zante Ferries

editor

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Προγραμματισμός εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου

editor
28/03/2024 15:07