17 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports Κοινωνία Τοπικά Νέα

Την 2η θέση κατέλαβε ο ΝΟΑ στην Aegean Regatta 2019

Με την ολοκλήρωση της 19ης Aegean Regatta, το σκάφος Smile 3 του Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης κατέλαβε την 2η θέση της κατηγορίας ORC 3 και την 8η overall ανάμεσα σε 37 σκάφη φέρνοντας το ασημένιο τρόπαιο στην Αλεξανδρούπολη και την Θράκη.

Το πλήρωμα απαρτίζονταν από νεαρούς ιστιοπλόους των Laser από τον Ν.Ο Αλεξανδρούπολης και τον Ν.Α.Ο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης με Κυβερνήτη τον προπονητή και καταξιωμένο ιστιοπλόο Στράτο Κόσμογλου.

Μετά από 4 συναρπαστικές ιστιοδρομίες από την Μυτιλήνη έως τις Οινούσσες, οι νεαροί ιστιοπλόοι και ο προπονητής τους κατάφεραν να φέρουν το σκάφος των 9,5 μέτρων στις πρώτες θέσεις της κατάταξης αν και οι περισσότεροι εξ’ αυτών αγωνίζοταν για πρώτη φορά σε σκάφος ανοιχτής θαλάσσης.

Ωστόσο οι ατελείωτες ώρες προπόνησης και τα χιλιάδες μίλια με τα Laser και παλιότερα με τα Optimist που έχουν στο ενεργητικό τους οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Α και του Ν.Α.Ο.Κ.Θ, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις γνώσεις του προπονητή ήταν αρκετά για να φέρουν αυτήν την μεγάλη επιτυχία.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συγχαίρει τον Κυβερνήτη Στράτο Κόσμογλου και το πλήρωμα Πολυχρόνη Γιαννακίδη, Δήμο Κανδύλη, Θεόδωρο Κορίζη , Ιωάννη Ραλάκη και Χαράλαμπο Τσέτσο.

Related posts

Εγνατία Οδός: Από αυτή την… πίστα μότο-κρος, ξεκινούν την άλλη βδομάδα, εργασίες αποκατάστασης (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Θετική στον κορονοϊό και η μητέρα του 50χρονου από το Σουφλί – Τουλάχιστον 20 συνάδελφοι του υποβλήθηκαν σε τεστ

editor

Λήξη χρόνου απόψε για την επιστολική ψήφο

editor
17/07/2024 19:46