22 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Πολιτισμός Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Απόψε «Ένα χαμόγελο για το Γρηγόρη» με τη Ζωή Τηγανούρια

Μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή 11 Αυγούστου στο Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη και ώρα 21:30.Η συναυλία με τίτλο «Ένα χαμόγελο για το Γρηγόρη» με τη δικιά μας συνθέτρια Ζωή Τηγανούρια (που διέκοψε τις εργασίες της ειδικά για το γεγονός, καθώς γράφει μουσική για το soundtrack ταινίας του Hollywood) και πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες να συμμετέχουν, είναι γεγονός!
Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του συμπολίτη μας Σαμοθρακίτη Γρηγόρη, προς αποκατάσταση της υγείας του.  Ερμηνεύει ο μοναδικός Σάκης Χαβιάρας.Special Guest η πολυ-αγαπημένη Χριστίνα Μαραγκόζη.
Έκπληξη της βραδιάς, η εμφάνιση του π. Βασίλειου Κολέτσα στην ερμηνεία του αγαπημένου μας «Σαμοθράκης Βήμα» σε στίχους του Μητροπολίτη μας κ.κ. Άνθιμου και μουσική της Ζωής Τηγανούρια.
Συμμετέχουν οι 60μελής Μεικτή Χορωδία Δήμου Βόλβης μαζί με την Μεικτή Μορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο «Κλειγένης» υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Καραμάνη, και τα χορευτικά σχήματα του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Έβρου «Η Νίκη της Σαμοθράκης» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου, πλαισιωμένοι από ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών.
Συμμετέχουν επίσης, η Πελαγία με την επιτυχία της «Δε ξέρω γιατί» σε σύνθεση Ζωής Τηγανούρια και στίχους Κωνσταντίνου Ρωμανίδη, και ο ταλαντούχος συνθέτης Κωνσταντίνος Κάλλιας με το «Sax Solo Project».Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν δύο πολυαγαπημένα παιδιά που έχουν χαρίσει στον Έβρο και σε όλη την Ελλάδα πολλές στιγμές συγκίνησης, κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Παραολυμπιονίκες Δημήτρη Καρυπίδη και το «χρυσό» παιδί του Έβρου και του κόσμου Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρουπόλεως και της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως,Τραϊανουπόλεως & Σαμοθράκης. Όλοι μαζί, ενωμένοι, όπως σε όλες τις δύσκολες στιγμές, μπορούμε να στηρίξουμε και να δώσουμε δύναμη σε ένα συμπολίτη μας, που έχει ανάγκη την αγάπη και την έμπρακτη παρουσία μας.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου, στο Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη και ώρα 21:30, οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί!

Related posts

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου “Ανάδειξη – Αξιοποίηση των αποθηκών του ΟΣΕ στο λιμάνι

admin

Έβρος: Χαμός σήμερα με απανωτές συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών

editor

ΓΕΕΘΑ: Ολοκληρώθηκε η πολυεθνική άσκηση «Bright Star 21» στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

editor
22/02/2024 13:42