25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Συμβουλές για δημιουργήσετε ονειρεμένες εκδηλώσεις από τους ειδικούς

Όλοι ονειρευόμαστε ότι καλύτερο και ξεχωριστό για το γάμο μας. Περνάμε ατελείωτες ώρες αναζήτησης για να βρούμε και να επιλέξουμε το καλύτερο κτήμα. Έναν υπέροχο χώρο δεξιώσεων, σε ένα προσεγμένο κτήμα όπου θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει το δικό ένα μοναδικό γαμήλιο πάρτι.

Αναζητάμε εκείνους τους αξιόπιστους επαγγελματίες αλλά ταυτόχρονα και ανθρώπους που θα μας προσφέρουν με ειλικρίνεια όλη την εμπειρία τους στην οργάνωση γάμων. Την Ομάδα αυτή των ανθρώπων που λειτουργεί σαν ένα καλοκουρδισμένο μουσικό όργανο και προσφέρει με αγάπη αλλά και διακριτικότητα τις υπηρεσίες της στους καλεσμένους σας.

Το Κτήμα 28 είναι ένας υπέροχος χώρος, με εξαιρετική εργονομία και ξεχωριστή αισθητική που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στα βόρεια προάστια της Αττικής. Aποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές για έναν ονειρεμένο γάμο. Αξίζει μια επίσκεψη στους χώρους του κτήματος και μια συνάντηση με την Νάνσυ και τον Γιάννη και φυσικά ένα γεύμα για να νιώσετε την ασφάλεια της επιλογής αυτής.

Εντός του κτήματος αλλά σε έναν ξεχωριστό χώρο έχει κτιστεί το εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου. Είναι όλη η ευλογία του χώρου αυτού που σας δημιουργεί αμέτρητα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας. Όσοι και οι λόγοι για τους οποίους θα θέλατε πραγματικά να επιλέξετε το Κτήμα 28 και το παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου.

Στο Κτήμα 28 μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε την βάπτιση που ονειρεύεστε για καλοκαίρι, άνοιξη και χειμώνα αφού διαθέτει κτιριακές υποδομές που μπορούν να εξυπηρετήσουν μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις.

Μπορείτε πολύ εύκολα να έρθετε σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του χώρου για να σας δώσουν την κατάλληλη λύση, στο παρακάτω email: sales@ktima28.gr

Related posts

Γευστικά διαμάντια και ιδιαίτερα ροφήματα στα Era

admin

Η ολοκληρωμένη premium bar εμπειρία του Matsuhisa Athens

editor

H Κορίνα Στεργιάδου στα Wonder’s Shoes

admin
25/04/2024 13:25