19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Ανακαλύψτε τις υπέροχες ομορφιές των Μικρών Κυκλάδων

Ο Μάνος Μαύρος, επιχειρηματίας των Μικρών Κυκλάδων, ανέλαβε να μας ξεναγήσει στις ομορφιές που κρύβουν τα Κουφονήσια και να μας καθοδηγήσει στο νησί. Ο ίδιος σε μικρή ηλικία – το καλοκαίρι του 2001 – ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τον τουρισμό. Με την σωστή καθοδήγηση από τον έμπειρο πατέρα του, ο οποίος είχε ήδη ξεκινήσει τις τουριστικές επιχειρήσεις στα Κουφονήσια από το 1974, έμαθε κάθε κρυφή γωνιά του νησιού.

Τα Κουφονήσια είναι ένας μοναδικός προορισμός με πολλές επιλογές φιλοξενίας. ‘Eνα από τα πρώτα επίσημα ξενοδοχεία του νησιού, το Atlantida Hotel, είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των επισκεπτών. Το νεόδμητο Paradise Resort Hotel, κτισμένο το 2006, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του νησιού. Ακόμα μια επιλογή για τους λάτρεις της απλότητας, στην περιοχή Χαροκόπου, το Harokopou Studios αναλαμβάνει σας φιλοξενήσει στους όμορφους χώρους του.

Στο πιο δημοφιλές και κεντρικό σοκάκι του νησιού, μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν κρέπες και γλυκά μαζί με τον καφέ τους, στο Cafe-Βar Pirata Nero. Την πιο γνωστή κρεπερί στα Κουφονήσια.

Ανάμεσα στις ομορφιές που μπορεί να ανακαλύψει κανείς στα Κουφονήσια, είναι η ξενάγηση στα μικρά όμορφα νησάκια των Μικρών Κυκλάδων της άγονης γραμμής. Η εταιρία Seagnatour rent a boat, αναλαμβάνει να σας φέρει κοντά στις πιο ιδιαίτερες ακρογιαλιές, με την δυνατότητα της ενοικίασης ταχύπλοου σκάφους. Μια θαλάσσια ξενάγηση στα όμορφα Κουφονήσια με καπετάνιο ή και χωρίς.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές εμπειρίες του νησιού και εμπιστευτείτε έναν νέο δημιουργικό άνθρωπο, να σας δώσει πληροφορίες και να βάλει χρώμα στις καλοκαιρινές διακοπές!

 

Όμιλος επιχειρήσεων Manos Mavros: www.paradisekoufonisi.gr | www.hotel- atlantida.gr | www.harokopou-studios.gr | Pirata Nero Koufonisia | www.seagnatour.gr

 

Related posts

Χειροποίητα Υποδήματα Από Την Ria Labrinoudi

admin

Επίσημη πρεμιέρα για την ταινία «Ευτυχία» με συμπαραγωγό την COSMOTE TV

admin

Aνακαλύψτε το Uber του Delivery

admin
19/04/2024 1:59