20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Η παρουσίαση της FILA Explore Collection στη Σαντορίνη

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου μέσα από ένα φαντασμαγορικό party με δυνατή μουσική, DJs και πολύ χορό η Ελλάδα υποδέχθηκε, πρώτη στην Ευρώπη, τη Limited Edition συλλογή της FILA, FILA Explore στο Pop-Up κατάστημά της, στα Φηρά της Σαντορίνης.

Η νέα outdoor- inspired συλλογή του iconic brand είναι εμπνευσμένη από τον κορυφαίο αναρριχητή όλων των εποχών Reinhold Messner, που πριν από 40 χρόνια κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ με εξοπλισμό FILA χωρίς την βοήθεια οξυγόνου.

  

Η FILA ξαναγράφει την ιστορία παρουσιάζοντας ταυτόχρονα σε 10 Pop-Up Stores σε όλο το κόσμο τη νέα outdoor συλλογή της με στοιχεία από την επιβλητική γοητεία της φύσης που περιλαμβάνει ρούχα, footwear και αξεσουάρ. Άνθρωποι της μόδας αλλά και λάτρεις του brand έδωσαν το «παρών» στο Εμπορικό κέντρο Fabrica στη Σαντορίνη, με θέα την ηφαιστιογενή Καλντέρα, για να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή που υμνεί την περιπέτεια και την εξερεύνηση.

H εμπειρία FILA Pop-Up Store θα είναι διαθέσιμη στη Σαντορίνη έως τις 11 Αυγούστου 2019 με την limited edition συλλογή FILA Explore.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.filaexplore.gr

  

Related posts

Η Τίνα Μεσσαροπούλου για αγορές σε γνωστό κατάστημα της Νέας Σμύρνης

admin

Η νέα συλλογή υποδημάτων Wonders Shoes

admin

Μια Καλλιτεχνική Βραδιά «Με Αγάπη… Για Την Ελίζα»

admin
20/04/2024 7:30