Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ανακοίνωση της Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης Έβρου για τον αντικαπνιστικό νόμο

Σαν Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων και κατόπιν των τελευταίων εξαγγελιών της κυβέρνησης σχετικά με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου , όπως και σε παλαιότερες δηλώσεις μας , δηλώνουμε υπέρ της τήρησης του νόμου καθολικά. Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει  να ελέγχουν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας όλους του χώρους που ορίζει ο νόμος και όχι μόνο τα καταστήματα εστίασης όπως γινόταν μέχρι σήμερα και όλο αυτό φυσικά για την σωστή ισορροπία και ισονομία της αγοράς .

Βέβαια ερχόμαστε ακόμα μία φορά  αντιμέτωποι σε μία πρωτοπορία ενός ακόμα  νόμου καθώς όταν ένας πελάτης παρανομήσει εντός των καταστημάτων μας δεχόμαστε εμείς βαρύτατα πρόστιμα σε αντίθεση με τον πελάτη.

Η πρότασή μας είναι ότι  θα πρέπει να έχουμε την υποχρέωση στα καταστήματα μας να φέρουμε την σωστή σήμανση και τα απαραίτητα διακριτικά που προβλέπονται από τον νόμο και μόνο αυτό. Να  τιμωρούμαστε  δέ μόνο όταν  δεν υπάρχουν αυτά.

Ο νόμος ισχύει για όλους τους χώρους και όχι μόνο για τους χώρους εστίασης.

Ο νόμος ισχύει για όλους τους πολίτες και όχι μόνο για τους καταστηματάρχες εστίασης.

Δεν μπορεί η εστίαση να ευθύνεται για ότι συμβαίνει στην χώρα…

Related posts

Διδυμότειχο: “Έχασε” την μητέρα του ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Τοκαμάνης – Συλλυπητήρια απ’ τους δημοτικούς του συμβούλους

editor

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

admin

Συστηματικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας και άσκοπες μετακινήσεις

admin