Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ελένη Τοπαλούδη: «Μίλησαν» οι υπολογιστές και τα κινητά των δραστών

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο φέρνει στο φως το Star από τους υπολογιστές και τα κινητά Έλληνα και Αλβανού για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ελάχιστες ώρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, φαίνεται πως αναζητούσε επίμονα μέσω Facebook μία κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ. Της έστελνε μηνύματα και τις έκανε κλήσεις.

Η κοπέλα του απάντησε απότομα και στη συνέχεια αυτός επιχείρησε να επικοινωνήσει με άλλες τέσσερις κοπέλες.

«A.Χ σε Έλληνα: Ρε μην με παίρνεις τηλ .Θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα.

Έλληνας: Sorry»

Μετά από αυτή την απότομη απάντηση, αναζήτησε άλλες τέσσερις κοπέλες μέσω facebook.

Νέα στοιχεία μετά την άρση των δεδομένων

To δεύτερο σοκαριστικό στοιχείο είναι οτι το βράδυ της δολοφονίας, μέσω google και youtube, αναζήτησε ταινίες πορνό. Την επόμενη ημέρα μπήκε σε ιστοσελίδα της Ρόδου και διάβασε την είδηση για τη νεκρή κοπέλα που είχε εντοπιστεί στη θάλασσα.

Η έκπληξη απο την άρση των δεδομένων του υπολογιστή ήταν ότι ο Αλβανός έγινε φίλος στο facebook με την άτυχη κοπέλα μόλις μια ημέρα πριν την μοιραία συνάντηση και την άγρια δολοφονία, δηλαδή στις 26 Νοεμβρίου 2018.

Επικοινώνησε ελάχιστα με τον Έλληνα μέσω facebook, ενώ μετά τη δολοφονία, μπήκε δύο φορές στο προφίλ της Ελένης Τοπαλούδη. Οι αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν δεδομένα τρεις μήνες μετά. Σε αυτό το διάστημα, ο ίδιος ή κάποιος άλλος μπήκε και βγήκε από τον λογαριασμό του 13 φορές .Ο Έλληνας μέχρι και τη σύλληψή του αντάλλασει μηνύματα και με φίλο του για βόλτες και γυμναστική… σαν μην είχε συμβεί η φρίκη.

Related posts

Πως θα θα δοθεί στους επιστήμονες το επίδομα των 600 ευρώ

admin

Πότε θα πραγματοποιηθεί η αγροτική έκθεση Φερών;

editor

Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ακατάλληλων οστράκων στην Αλεξανδρούπολη

admin