29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Τα Buddha Bar γιόρτασαν τα εγκαίνια του Buddha Bar Beach Abaton Crete

To Buddha Bar Beach Abaton Crete μέλος της οικογένειας της γνωστής αλυσίδας πολυτελών εστιατορίων Buddha Bar άνοιξε και επίσημα της πόρτες του στο πιο πολυτελές resort της Κρήτης.

Με δύο back to back party την Παρασκευή 6 Ιουλίου και το Σάββατο 7 Ιουλίου το Buddha Bar Beach Abaton Crete άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό της Κρήτης φιλοξενώντας τους σημαντικούς επιχειρηματίες της Κρήτης καθώς και πολλούς Έλληνες και ξένους celebrities.

Η βραδιές είχαν ένα welcome menu από τον Executive Chef Ζήνωνα Χριστοφίδη με signature πιάτα των Buddha Bar και τοπικές γεύσεις με άρωμα θάλασσας. Κυριάρχησαν οι Ασιατικές fusion γεύσεις από τις ομάδες του sushi και της robata grill. Η ομάδα του Βασίλη Ανδρικόπουλου στο service φρόντισε με την ταχύτητα της και την ακρίβεια της να ενθουσιάσουν τους καλεσμένους. Την μουσική επιμελήθηκαν ο DJ Ravin, δημιουργός της μουσικής κουλτούρας των Buddha Bar, γνωστός από τις εκατοντάδες ethnic παραγωγές τις οποίες έχει επιμεληθεί και ο Μεξικανός resident DJ Mudra με τις λατινοαμερικάνικες πινελιές στον ήχο. To πρόγραμμα είχε χορεύτριες με δημιουργικά κοστούμια και oriental χορούς από την Αμερικανίδα Najla.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣΤΟΥΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ABATON), ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΤΑΛΛΑΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ABATON)

 

Την επιμέλεια του PR είχε o Γιώργος Ντάβλας ο οποίος επιφύλασσε μια όμορφη έκπληξη όταν τραγούδησε στους παρευρισκόμενους με το μοναδικό του στυλ συνοδεία του γνωστού virtuoso Θανάση Βασιλόπουλου ο οποίος επίσης μάγεψε με τους σεμνούς ήχους του κλαρίνου του οι οποίοι αντικατοπτρίζουν και τον χαρακτήρα του ως καλλιτέχνη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΕΖΟΣ, ΛΙΑΝΑ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ

 

Το Buddha Bar Beach Abaton Crete λειτουργεί καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ για ποτό και φαγητό μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο Abaton Island Resort & Spa. Οι επισκέπτες του εστιατορίου μπορούν να χρησιμοποιήσουν επίσης την κεντρική πισίνα και την παραλία του ξενοδοχείου η οποία απλώνεται σε μια ακτογραμμή 400 μέτρων. Κρατήσεις μπορούν να γίνονται τηλεφωνικά στο 2897026410 ή μέσω OpenTable από το website του ξενοδοχείου www.abaton.gr.

MATTHEW SARSFIELD, CHARLOTTE DAWSON, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ, ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

 

Στο Buddha Bar Beach Abaton Crete ακολουθούν για τις επόμενες Κυριακές του καλοκαιριού μοναδικά Sunset parties με γνωστούς παραγωγούς όπως Alexandros Christopoulos, Niko Diamantopoulos, Harri Agnel, Savvas, Christo Fourkis, Mario Buddha Bar Dubai & Θανάσης Βασιλόπουλος.

ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ

 

Το Buddha Bar Beach Abaton Crete είναι το τρίτο εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας στην Ελλάδα μετά τα πολύ επιτυχημένα Buddha Bar Mykonos Santa Marina και Buddha Bar Beach Santorini La Maltese. Η εταιρεία επίσης πρόσφατα εγκαινίασε το Buddha Bar Beach Bodrum στο ξενοδοχείο Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa. Επόμενα εγκαίνια όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια και συνδημιουργός της εταιρείας Κα Tarja Visan θα είναι τον Αύγουστο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου ήδη λειτουργούν 6 διαφορετικά projects.

ΓΙΩΡΓΟΣΝΤΑΒΛΑΣ, TARJAVISAN (FOUNDEROFBUDDHABAR)

 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μεταξύ Χερσονήσου και Μαλίων σε μια μοναδική τοποθεσία με δεκάδες κολπίσκους και καταγάλανα νερά. Λειτουργεί εποχιακά Απρίλιο έως και Οκτώβριο και είναι ανοιχτό για το κοινό. Μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχουν ακόμα 4 θεματικά εστιατόρια, το προσφάτως βραβευμένο WoW Steak ως το πιο πολυτελές Steak House της Νοτίου Ευρώπης από τα World Luxury Restaurant Awards, το Elemes Cretan Cuisine με μοναδικές Κρητικές γεύσεις και οργανικά υλικά παρασκευής, το Bony Fish με φρέσκο ψάρι και κατάλογο ούζου και το F-ZinIvy League Restaurant με ποικιλία διεθνούς κουζίνας και φανταστική θέα στα πορτοκαλί Κρητικά ηλιοβασιλέματα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ, ΤΑΣΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΕΖΟΣ

 

To ξενοδοχείο διαθέτει 152 δωμάτια, σουίτες και βίλες όλα διακοσμημένα με το χαρακτηριστικό minimal luxury στυλ του ξενοδοχείου το οποίο το έχει μετατρέψει από τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του σε αγαπημένο προορισμό των celebrities για την Κρήτη. Στιγμές χαλάρωσης μπορούν οι πελάτες να ζήσουν στο Elemis Spa ενώ υπάρχουν και όλες οι υπόλοιπες υποδομές που απαιτείται να έχει ένα πολυτελές resort (αίθουσα συνεδρίων, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, playroom, cigar lounge, wine cellar κλπ.).

Η ΕΛΙΝΑ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ

Related posts

Διαδικτυακή Συναυλία της Φωτεινής Δάρρα για την 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

editor

Επαγγελματική συνεργασία χρόνων στον κόσμο της ομορφιάς

admin

Το νέο post του Φώτου Πιττάτζη για την Νικολέττα Καρρά

admin
29/03/2024 10:53