22 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Το “ευχαριστώ” των Βουλευτών του Έβρου στους ψηφοφόρους τους

Ο Σταύρος Κελέτσης θέλησε να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους του με το ακόλουθο μήνυμα που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Σας ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας!».

Ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος, έγραψε το ακόλουθο μήνυμα “Σας ευχαριστώ όλους! Η Ελληνική κοινωνία ενωμένη γύρισε σελίδα!Από σήμερα αγωνιζόμαστε για όλα αυτά που δεσμευτήκαμε, ανάπτυξη, δουλειές, ασφάλεια, για να ξαναγίνει η Ελλάδα δυνατή όπως της αξίζει! Για να ξαναγίνει ο Έβρος μας δυνατός όπως του αξίζει!Σας ευχαριστώ με απόλυτη συνείδηση από τα βάθη της καρδιάς μου!”.

Ο Αναστάσιος Δημοσχάκης έγραψε τα εξής: Φίλες και Φίλοι, Σήμερα ξημέρωσε μια καινούργια μέρα για τον Έβρο μας, για τη Θράκη, για την Ελλάδα.Ο ελληνικός λαός έδωσε με την ψήφο του ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας στον Κ. Μητσοτάκη για να εφαρμόσει χωρίς συμβιβασμούς το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ. Σας ευχαριστώ για την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου!Η απλόχερη πρωτιά του 2015 επαναλαμβάνεται ακόμα πιο ηχηρή, αναγνωρίζοντας το κοινοβουλευτικό μου έργο κι όχι μόνο!Ήταν ένας προεκλογικός αγώνας απαιτητικός, αλλά το ταξίδι άξιζε γιατί η πίστη σας σε μένα αποτυπώθηκε με εκκωφαντικό τρόπο στην κάλπη.Αισθάνομαι βαθιά ικανοποίηση για την συμβολή μου στην συνολική πρωτιά και νίκη της ΝΔ στον Νομό Έβρου.Συνεχίζω να είμαι ο Βουλευτής όλων των Εβριτών!Η δυναμική ανάδειξη των αιτημάτων σας στην Βουλή των Ελλήνων, μαζί με τους εκλεγμένους συναδέλφους μου, τους οποίους και συγχαίρω για την εκλογή τους, αποτελεί για μένα προτεραιότητα.Η ενότητα και η συνεργασία πολιτών και θεσμικών παραγόντων είναι το κλειδί της αποτελεσματικής ανάδειξης και διεκδίκησης των αιτημάτων των Εβριτών.Ενωμένοι μπορούμε όλοι να δώσουμε με πνεύμα ομάδας την μάχη για έναν δυνατό και θωρακισμένο Έβρο.Ζητώ να με ενημερώνετε φωναχτά και να προβάλετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Τα δίκαια αιτήματά σας είναι η πρώτη ύλη για το κοινοβουλευτικό έργο μου.Με δουλειά, με μεθοδικότητα και με προσήλωση στον στόχο να είστε σίγουροι ότι ο Έβρος και η Θράκη θα αλλάξουν σελίδα.Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!”.

Η Νατάσα Γκαρά που επανεξελέγη Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε τα εξής:  “Φίλες και φίλοι,Τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ως ισχυρό πολιτικό και κοινωνικό πόλο του προοδευτικού κι αριστερού χώρου. Σήμερα καλούμαστε από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να θωρακίσουμε τα κοινωνικά κεκτημένα και τις αναπτυξιακές προοπτικές που πέτυχε η κυβέρνησή μας τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε περήφανοι και περήφανες για τα επιτεύγματα της διακυβέρνησής μας σε αρκετούς τομείς, παρά τα λάθη ή τις καθυστερήσεις. Αξιοποιώντας την εμπειρία μας, αλλά και το στρατηγικό μας σχέδιο για τη στήριξη της κοινωνίας, την ανάπτυξη της οικονομίας και τη στήριξη της εργασίας, θα συμβάλλουμε παραγωγικά στην πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας.
Στον Νομό Έβρου πετύχαμε αρκετά μικρά και μεγάλα, ενώ έχουμε δρομολογήσει την υλοποίηση έργων και αναπτυξιακών προγραμμάτων. Το ικανοποιητικό εκλογικό αποτέλεσμα στον Έβρο, δημιουργεί τις απαιτήσεις για μία μαχητική αντιπολίτευση. Ισχυροποιεί τη θέση μας για να δυναμώσουμε τη φωνή του Έβρου, να διεκδικήσουμε δυναμικά προτπασεις ή να αποτρέψουμε αντιλαϊκές πολιτικές.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες μου που αναγνώρισαν τη στάση και τη δουλειά μου την προηγούμενη τετραετία και με τίμησαν εκ νέου με την ψήφο τους, προκειμένου να εκπροσωπήσω τους Εβρίτες στη Βουλή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους συνεργάτες και τους φίλους μου που στήριξαν και ενίσχυσαν τον έντιμο και καθαρό εκλογικό αγώνα μας σε ένα αρκετά δύσκολο περιβάλλον. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο της εβρίτικης κοινωνίας για τη στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια στις μεγάλες κοινοβουλευτικές μάχες που δόθηκαν κι από έμενα και συλλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Παραμένω στο πλαίσιο αυτό πολιτικά ενεργή και συνεχίζω να αγωνίζομαι για την κοινωνική δικαιοσύνη και την ανάπτυξη στον Νομό μας και στη χώρα.”

Related posts

Διαμαρτύρονται οι καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης λόγω της μετεγκατάστασης του γυμνασίου στην περιοχή του ΚΕΓΕ

editor

Κυρ. Μητσοτάκης και Ρ.Τ. Ερντογάν συμφώνησαν να μειωθεί η ένταση στα ελληνοτουρκικά στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία

editor

Έκθεση τυποποιημένων ελαιολάδων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

editor
22/06/2024 22:49