18 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Καστοριά το ISOMAN που στήριξε ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Με τη συμμετοχή 45 αθλητών που αγωνίστηκαν ισομερώς στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο, ολοκληρώθηκε στην Καστοριά, μεταξύ 21-23 Ιουνίου, το νέο τρίαθλο, το ISOMAN presented by G, με την υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

Στο ISOMAN, που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αγωνίστηκε η elite του ελληνικού τριάθλου. Περισσότεροι από χίλιοι θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα, ενώ 95 εθελοντές και 5 εθελοντικοί φορείς φρόντισαν για την ασφαλή διεξαγωγή του.

Στο πλαίσιο του Trimore Multi sports TOUR – Kastoria 2019 συνολικά περισσότερα από 400άτομα, μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν σε ποδηλατικές και δρομικές αναμετρήσεις, γνώρισαν την κωπηλασία και την αναρρίχηση, ενώ στα περίπτερα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ παρακολούθησαν μαθήματα yoga, pilates, kids yoga και yogilates, σεμινάρια tech & fitness, και life coaching. Παράλληλα, δοκίμασαν προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, όπως smartwatches, smart bands, action cameras, scooters & sports accessories.

Πρώτοι το νήμα του τερματισμού στο 1ο ISOMAN presented by G έκοψαν στους άνδρες οι Παναγιώτης Δημόπουλος, Γιώργος Αλυφαντής και Νίκος Σημαντήρας, ενώ στις γυναίκες στο βάθρο ανέβηκαν οι Εύα Μπέκα, Κέλλυ Μπίχτα και η 17χρονη Νίκη Σκλαβούνου.

 

Related posts

Προσφορά κοινωνικής ευθύνης από την εταιρεία Espresse Α.Ε.

admin

Που συναντήσαμε την ηθοποιό Βίκυ Κουμούτσου;

admin

Η Mideast Travel ξανά στην κορυφή του κόσμου στα World Travel Awards

admin
18/04/2024 17:12