20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ Τοπικά Νέα

«Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα»

Φθάσαμε αισίως λίγο πριν το τέλος των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου και πραγματικά εδώ στον Έβρο τα είδαμε όλα και όταν λέμε όλα, όλα.

Θα έχετε πάντως πληθώρα υποψηφίων να επιλέξετε μιας και συνολικά 68 υποψήφιοι Βουλευτές στον Έβρο διεκδικούν την ψήφο μας.

Ήταν μια έντονη περίοδος, καθώς αρκετοί έμειναν δυσαρεστημένοι, όπως π.χ. ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ που θεωρούσε τον εαυτό του σίγουρο υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ ενώ άλλοι είδαν τον εαυτό τους κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στα ψηφοδέλτια, όπως ο αντιστράτηγος ε.α. Παναγιώτης Φαραντάτος.

Καλά δεν το συζητώ για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο, καθώς προσπαθούσα να δω όχι ποιος έβγαλε φωτογραφία μαζί του αλλά ποιος δεν έβγαλε.

Πανικός μαθαίνω στα επιτέλεια των υποψηφίων Βουλευτών της ΝΔ, καθώς όλοι θεωρούν πως μπορούν να διεκδικήσουν ένα από τα «χρυσά» εισιτήρια για την είσοδο στη Βουλή. Λογικό, γιατί αν δει κάποιος αναλυτικά όλα τα ονόματα πλην κανά 2 εξαιρέσεων θα καταλάβει….

Από την άλλη στο ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν την ήττα και δεν ξέρουν πως να τη διαχειριστούν . Μέχρι και ανακοίνωση εξέδωση η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Έβρου για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και τη δεν είδε…Μάλλον, ξέχασαν ότι αυτοί ήταν στην κυβέρνηση επί 4 σχεδόν ολόκληρα χρόνια. Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο «κλάφτα Χαράλαπε», γιατί δυστυχώς για κάποιους θα χρειαστεί φέτος, ευτυχώς βέβαια για όλους τους υπόλοπους, να μείνουν σπίτι.

Στο Βελόπουλο θα σας πάω τώρα και στην Ελληνική Λύση. Θα μου πείτε γιατί; Βλέπω να έρχεται υψηλό ποσοστό στον Έβρο και μη μου πείτε την Δευτέρα ότι δεν σας τα είπα.

Κατά τα άλλα καλά, ήταν μια ωραία προεκλογική περίοδος που μάθαμε πολλά. Κάποιοι ανέφεραν ότι «θα δουλέψουμε εμείς για εμάς», άλλοι πάλι είπαν «ότι δούλεψαν και έχουν κολλήσει ένσημα». Αφήστε με τώρα γιατί τα θυμάμαι και συγχύζομαι.

Θα σας αφήσω όμως με τη λαϊκή ρήση «εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα», για να δούμε τελικά όμως ποιος θα κερδίσει την πολυπόθητη θέση στη Βουλή;

Related posts

Ολικές καταστροφές από τις πλημμύρες – Ξεκίνησε η Καταγραφή ζημιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

editor

Συνελήφθησαν 5 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

admin

Ροδόπη: Σύλληψη αλλοδαπού που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα κλεμμένο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες από το Ναύπλιο

editor
20/04/2024 15:22