Πολιτική ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ

«Λοιπόν, σήμερα δεν ξέρω αν το προσέξατε… είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»

Τη φράση του Ντίνου Ηλιόπουλου από ελληνική ταινία χρειάστηκε να δανειστούμε για να περιγράψουμε τη χθεσινή εικόνα κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο.

Oι φωτογραφίες έδιναν και έπαιρναν, μιας και σε λίγες ημέρες η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και από ότι φαίνεται με αυτοδυναμία . Και τι δεν είδαμε σήμερα, στελέχη της ΝΔ που ήταν «φαντάσματα» εδώ και πολλά χρόνια ξαφνικα εμφανίστηκαν.

Στα θετικά της  χθεσινής ημέρας κρατάμε ότι ο απλός κόσμος έχει αρχίσει και βλέπει πως η επιλογή του 2015 και τον ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε το λιγότερο μάταιη και αναποτελεσματική, καθώς η «ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ» δεν ήρθε ποτέ τελικά.Επίσης, μια πολύ θετική εικόνα από τον Σταύρο Κελέτση και την Έλενα Σώκου.

Στα αρνητικά της  χθεσινής ημέρας, η πολύ χαμηλή έως ανύπαρκτη παρουσία της “νεότευκτης ποιήτριας” Χρυσής Μπαχαρίδου, εκτός από το σημείο με τα τοπικά προίόντα όπου κάθησαν για φαγητό και του Χρήστου Δερμεντζόπουλου, όπου έδειξε πως του λείπει ο ουσιαστικός λόγος και η πυγμή που χρειάζεται σε περίπτωση που εκλεγεί ως Βουλευτής από τον Έβρο.

Κατά τα άλλα ο Αντιστράτηγος ε.α. Παναγιώτης Φαραντάτος κράτησε μια ουδέτερη στάση ενώ ο νυν Βουλευτής Τάσος Δημοσχάκης είπε ακριβώς τα ίδια που ακούσαμε και τις προηγούμενες φορές.

Όπως καταλάβατε είδαν πολλά τα μάτια μας και χθες….

 

Related posts

ΝΔ: Στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης- Ποιους συνάντησε και τι ζήτησε

goldstarathens

ΝΔ: Απορρίπτουμε την ντροπιαστική τροπολογία Κουντουρά, Κουρουμπλή και Δανέλλη

admin

Ο Economist προβλέπει βαριά ήττα ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις κάλπες

admin