1 Δεκεμβρίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ

«Λοιπόν, σήμερα δεν ξέρω αν το προσέξατε… είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»

Τη φράση του Ντίνου Ηλιόπουλου από ελληνική ταινία χρειάστηκε να δανειστούμε για να περιγράψουμε τη χθεσινή εικόνα κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο.

Oι φωτογραφίες έδιναν και έπαιρναν, μιας και σε λίγες ημέρες η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και από ότι φαίνεται με αυτοδυναμία . Και τι δεν είδαμε σήμερα, στελέχη της ΝΔ που ήταν «φαντάσματα» εδώ και πολλά χρόνια ξαφνικα εμφανίστηκαν.

Στα θετικά της  χθεσινής ημέρας κρατάμε ότι ο απλός κόσμος έχει αρχίσει και βλέπει πως η επιλογή του 2015 και τον ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε το λιγότερο μάταιη και αναποτελεσματική, καθώς η «ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ» δεν ήρθε ποτέ τελικά.Επίσης, μια πολύ θετική εικόνα από τον Σταύρο Κελέτση και την Έλενα Σώκου.

Στα αρνητικά της  χθεσινής ημέρας, η πολύ χαμηλή έως ανύπαρκτη παρουσία της “νεότευκτης ποιήτριας” Χρυσής Μπαχαρίδου, εκτός από το σημείο με τα τοπικά προίόντα όπου κάθησαν για φαγητό.

Κατά τα άλλα ο Αντιστράτηγος ε.α. Παναγιώτης Φαραντάτος κράτησε μια ουδέτερη στάση ενώ ο νυν Βουλευτής Τάσος Δημοσχάκης είπε ακριβώς τα ίδια που ακούσαμε και τις προηγούμενες φορές.

Όπως καταλάβατε είδαν πολλά τα μάτια μας και χθες….

 

Related posts

Τ. Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο να μπουν μετανάστες – Βίντεο για το σχέδιο «Ακρίτας»

editor

Την Αλεξανδρούπολη θα επισκεφθεί ο Νίκος Δένδιας

admin

Στον πρόεδρο της Βουλής παρέδωσε το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης η Ν. Μπακογιάννη

editor
01/12/2022 22:25