5 Φεβρουαρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Πολιτική Τοπικά Νέα

ΝΔ: Στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης- Ποιους συνάντησε και τι ζήτησε

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στον Έβρο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Αρχικά, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου ενώ στη συνέχεια ζήτησε να δοκιμάσει από τα τοπικά προϊόντα της περιοχής ενώ παράλληλα άκουγε για τα προβλήματα της περιοχής.

Η αλήθεια είναι πως λόγω και της επικείμενης νίκης της ΝΔ στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές οι υποψήφιοι Βουλευτές Έβρου  προσπάθησαν να καθίσουν δίπλα του προκειμένου ξέρετε για να μπορέσουν να τραβήξουν και την καθιερωμένη φωτογραφία.

Η δημοσιογράφος και υποψήφια Βουλευτής Έβρου με τη ΝΔ κάθισε τελικά δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και φάνηκε να είναι η μόνη η οποία επιδίωξε να συζητήσουν επί της ουσίας.

Από την άλλη πλευρά κάθισε ο νυν Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης. Βέβαια ο κ. Δημοσχάκης είχε 4 ολόκληρα χρόνια σχεδόν στη διάθεσή του να αναπτύξει τα προβλήματα και τις προτάσεις του για τον Έβρο…

Πιο δίπλα, η νεότευκτη ποιήτρια Χρυσή Μπαχαρίδου η οποία δεν φάνηκε να συμμετέχει και πολύ στη συζήτηση γιατί μάλλον την ενδιέφερε περισσότερο να δοκιμάσει τις τοπικές νοστιμιές.

Από την άλλη ο Σταύρος Κελέτσης, ήταν ο μόνος που πραγματικά ακολούθησε στα επί της ουσίας σημεία τον Κυριάκο Μητσοτάκη και άκουσε τα προβλήματα των πολιτών.

Related posts

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης ανέλαβαν την τοποθέτηση τα’ι’στρών για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων

admin

Κατάσταση μερικής έκτακτης ανάγκης στα βουλγαροτουρκικά σύνορα

editor

Θεσσαλονίκη: Πολλαπλή καραμπόλα στα διόδια Ωραιοκάστρου

admin
05/02/2023 23:30