Πολιτική Τοπικά Νέα

Μητσοτάκης από Έβρο: «Η Ευρώπη πρέπει να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία»

Ολόκληρο τον Νομό Έβρου αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήδη από νωρίς το πρωί επισκέφθηκε το Φυλάκιο των Καστανεών, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες διαφόρων ηλικιών και να ακούσει τα προβλήματά τους.

Από την κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας σε ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Επειδή βλέπουμε έντονη τουρκική προκλητικότητα σε κυπριακή ΑΟΖ δεν είναι ζήτημα που αφορά μόνο την Κύπρο αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έχει κοινή ενεργειακή πολιτική. Αν η Τουρκία συνεχίσει αυτή τη συμπεριφορά βάναυσης παραβίασης διεθνούς δικαίου, η Ευρώπη πρέπει να επιβάλει κυρώσεις».

Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε πως παρά το γεγονός ότι η τουρκική πλευρά προσπαθεί να καλλιεργήσει το φόβο ,μετέφερε το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας: «Από τον Έβρο θέλω να σας μεταφέρω το μήνυμα και την ελπίδα απέναντι στο φόβο που κάποιοι καλλιεργούν».

Related posts

Έβρος: Θωράκιση των συνόρων με μπετόν – Κινήσεις ματ της Ελλάδας

admin

Δυναμική και εποικοδομητική η παρουσία της Περιφέρειας ΑΜΘ στην 29 η Διεθνή έκθεση «DETROP BOUTIQUE 2020» στην Θεσσαλονίκη.

admin

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο «άδειασε» τον Βελόπουλο για τις επιστολές του Χριστού

admin