22 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου: Επιλέγει γιορτή φιλανθρωπικού χαρακτήρα αντί προεκλογικής ομιλίας

Η ‘Εμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου είναι από τις πιο γνωστές Δημοσιογράφους – Παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης ενώ το 2012 ξεκίνησε να εκδίδει το Ετήσιο Λεύκωμα “Η Δύναμη της Προσφοράς”, το οποίο ενίσχυσε το 2018 με τη δημιουργία της ιστοσελίδας www.dinamiprosforas.gr που αποτελεί το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας για τα νέα της προσφοράς και της Αλληλεγγύης αλλά και το πρώτο web portal που φέρνει σε επαφή τους εθελοντές και τα ιδρύματα.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η ‘Εμη Ζησιοπούλου Λιβανίου είναι Υποψήφια Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών (Β3) με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η δημοσιογράφος αποδεικνύοντας την αγάπη της για την προσφορά, επέλεξε αντί για προεκλογική ομιλία, να οργανώσει μια φιλανθρωπική συναυλία για καλό σκοπό σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:30 στο ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, με γνωστούς καλλιτέχνες.

Σκοπός αυτής της συναυλίας είναι να μαζευτούν ρούχα για το Ιμάτιο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και συγκεκριμένα η Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου ζητά από όσους θα παρευρεθούν στην εκδήλωση να προσφέρουν κάποιο ρούχο, το οποίο δεν χρειάζονται, προκειμένου να το χαρεί κάποιος που το έχει ανάγκη.

Related posts

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών με 920 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

editor

Θ. Πλεύρης: Διαγράφονται τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών που εμβολιάστηκαν

editor

Επίδομα Παιδιού: Κάθε πότε υποβάλλεται Α21

admin
22/06/2024 21:35