28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

ΝΔ: Ο Παναγιώτης Πικραμμένος επικεφαλής στο Επικρατείας

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, πρώην πρόεδρος του ΣτΕ και υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ. Την τελευταία, τιμητική θέση καταλαμβάνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξή του στο Star.

Με τα εθνικά θέματα ξεκίνησε η συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα. Ο κ.Μητσοτάκης σημείωσε ότι θα πρέπει να κινηθούμε ως χώρα με βάση τις συμμαχίες που έχουμε, ενώ πρόσθεσε ότι θα θέσει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα την προκλητικότητα της Τουρκίας.

Για την ανανέωση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ: Τα νέα στελέχη σηματοδοτούν τη ΝΔ του μέλλοντος, είπε ο κ.Μητσοτάκης.  Παράλληλα περιέγραψε τον τρόπο που σχεδιάζει να κυβερνήσει λέγοντας ότι θα υπάρχουν και εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί και υφυπουργοί, μιλώντας παράλληλα για σφικτή και ευέλικτη κυβερνητική δομή. Ο κ.Μητσοτάκης σημείωσε ότι περιμένει βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης και να επιστρέψουν οι καταθέσεις στην Ελλάδα.
«Επιμένω ότι χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή εντολή», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Μετά από μια εκλογική επιτυχία της ΝΔ το κόστος δανεισμού έπεσε. Η μείωση της φορολογίας, δραματική απλοποίηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, θα σαρώσουμε τα περιττά εμπόδια στην επιχειρηματικότητα. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει γρήγορα φιλικός προορισμός για τις επενδύσεις. Πιστεύω ότι είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη επιχειρηματική άνοιξη», είπε μεταξύ άλλων.

Related posts

Νίκος Δένδιας: Να μην κρύψουμε τις ελληνοτουρκικές διαφορές κάτω από το χαλί

editor

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την Πρέσβη της Ιταλίας στην Αθήνα

editor

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει το πρώτο ενεργειακά «πράσινο» νησί της Μεσογείου

editor
28/03/2024 12:00