1 Δεκεμβρίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Πολιτική ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ: Σήμερα η στήλη ως εναρκτήριο λάκτισμα επέλεξε τον Έβρο!

Τι ακριβώς συμβαίνει με τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στον Έβρο; Τελικά, πιο συνεπής από όλους  αποδείχθηκε η Φωφάρα του ΚΙΝΑΛ. Έτοιμο το ψηφοδέλτιο λοιπόν και μεγάλη ευκαιρία επιτέλους για τον καθηγητή να βγει κάποια στιγμή πρώτος…

Στο ΣΥΡΙΖΑ καλορίζικος ο νέος συντονιστής εκ Τυχερού. Θα το έλεγες και μετάταξη… Εν αναμονή της ανακοίνωσης του νέου ψηφοδελτίου με Μενέληδες,Ελενίτσες,Νατάσες κλπ. Πάντως τα μέτωπα μεταξύ τους πολλά! Μια ομάδα μόνη της η ωραία του Βορρά παρέα με τον Πολάκη της πόλης,άλλη ομάδα ο κόκκινος λογιστής και άλλη ομάδα ο ασφαλιστής! Γενικά μια ωραία ατμόσφαιρα…

Στη Ν.Δ. ένας μικρός χαμός. Ακόμη να ανακοινωθούν τα ονόματα. Ωστόσο,γραφεία νοίκιασαν,κάρτες έβγαλαν και αυτοπροσδιορίζονται ως κανονικοί υποψήφιοι βουλευτές. Μαζεύτηκαν πολλοί “δεξιοί και αδέξιοι”…Φαίνεται πως έχουν κλειδώσει τέσσερα ονόματα,δλδ Δημοσχάκης,Κελέτσης,Δερμεντζόπουλος υιός και Σώκου. Και τρέχει ο ιδρώτας για τους υπόλοιπους και κυρίως για την “νεότευκτη ποιήτρια” καθώς και για κάποιους άλλους που θα χρειαστούν ένα  “κοντέινερ με  χαρτομάντιλα” αν πάθουν καμία πλάκα.

Και μας μένει ο Κυριάκος Βελόπουλος. Όλοι οι πικραμένοι θα συνωστιστούν εκεί με την ελπίδα πως μπορεί να κάτσει η μπίλια και να πάρει καμία έδρα στο νομό Έβρου.

Αφιερωμένο στα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Έβρο….Όπως είπε ο Αλέξης Παπαχελάς: «Η πολιτική δεν μπορεί να συνεχίσει να μοιάζει με επιθεώρηση, ούτε και με ανακύκλωση προσώπων που θα έπρεπε από καιρό να βρίσκονται στο μουσείο της Μαντάμ Τισό».

Related posts

Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο

admin

Διενέργεια δωρεάν rapid test για COVID -19 στην ΠΕ Ροδόπης

editor

Στο Συμβούλιο Εξωτερικών της Ε.Ε. το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας

editor
01/12/2022 22:32