28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Wéngko Molé Five Year Cocktail Party

Η Wéngko Molé υποδέχτηκε το καλοκαίρι με το πιο ανέμελο, γεμάτο εκπλήξεις, ρετρό πάρτυ, με vibes φεστιβάλ και την πνοή απελευθέρωσης της γοητευτικής δεκαετίας των 70s.

Με αφορμή την συμπλήρωση πέντε ετών επιτυχημένης πορείας του brand, το πάρτυ σε παρότρυνε να βιώσεις και να αφεθείς σε όλα όσα αντιπροσωπεύει και στοιχειοθετεί: την κομψή άνεση, την  ανεμελιά, την υψηλή ποιότητα και φινέτσα αλλά και την αέναη αναζήτηση της καλύτερης εκδοχής του εαυτού σου.

Μαριάννα Αγιοστρατίτη, Χριστίνα Πιστοφίδου, Ναταλία Μαρκαντωνάτου

 

Ιφιγένεια Παπαθανάση, Δημήτρης Τρύφων

 

Ως concept η Wéngko Molé αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο οι ιθαγενείς μικρών χωριών της Ινδονησίας τυλίγουν προστατευτικά το ύφασμα γύρω από τους ώμους τους, καθώς η μέρα χάνεται στο σούρουπο. To resort-wear brand Wéngko Molé λειτουργεί με βάση το Λονδίνο και την Αθήνα. Αντλώντας έμπνευση και με έντονα στοιχεία αναφοράς στον τρόπο ζωής και ένδυσης της Ανατολής, οι συλλογές του brand σε μεταφέρουν σε έναν άλλο μακρινό κόσμο.

Ξένια Στεφανάκη, Σίσσυ Κωνσταντινίδου

 

Βάνια Μπόβαν, Ισιδώρα Rockomanovic

 

Γεράσιμος Πεφάνης, Θανάσης Νικολού, Παντελής Στούμπης, Ισιδώρα Rockomanovic, Άρτεμις Κλωνιζάκη, Βάνια Μπόβαν, Γιάννης Μπόθος, Στέφανος Κιοσέογλου

 

Η νέα συλλογή Wéngko Molé SS2019 ῾SEASONS IN THE SUN῾ έχει έντονες επιρροές από τα φεστιβάλ της δεκαετίας των 70s και προωθεί την ελευθερία της έκφρασης και την εσωτερική αναγέννηση, ανανέωση και γαλήνη που αυτή επιφέρει.

Εμπνευσμένο από την φετινή του συλλογή, το brand έστησε ένα σκηνικό 70s με τα τολμηρά του prints,  αγαπημένες μελωδίες, ονειρικά cocktails, make- up artists, installations και ένα exclusive pop up store, σε ένα πάρτυ που θα μας μείνει αξέχαστο.

Κίμων Καλόγλου, Γιώργος Πιστοφίδης, Κατερίνα Χλη, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

 

Georgia Cranendonk, Μπίλυ Τζώρτζη

 

Σεραφείμ Παπαδόπουλος, Αλεξία Μίχαλου, Περικλής Αλεξίου

 

Έναρξη συνεργασίας με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Στο πλαίσιο αυτής της τόσο χαρούμενης ημέρας, το brand εγκαινιάζει μια πολύ σημαντική συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η αγάπη και η αλληλεγγύη προς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη -και ιδιαίτερα τα παιδιά- βρίσκονται στον πυρήνα του εταιρικού μας ήθους και βασική μας προτεραιότητα όποτε μας δίνεται η ευκαιρία να σταθούμε δίπλα τους. Γι᾽ἀυτό, από εκείνη τη βραδιά και έπειτα η εταιρία δωρίζει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις λιανικής της, στην Ένωση.

Τα δώρα και η ενημέρωση για την καινούρια συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

 

Δημήτρης Δαμάσκος, Χριστίνα Πιστοφίδου, Sabine Wuenschmann

 

Ηλίας Αναγνώστου, Παναγιώτης Μαρουλίδης, Νίκος Θεοδωρίδης, Χριστίνα Πιστοφίδου, Κωνσταντίνος Νιάκαρος, Δανάη Στεφανάτου, Κοσμάς Θωμόγλου, Άρτεμις Κλωνιζάκη, Alejandro Βουντούρης

 

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»

Κύριος στόχος του «Μαζί για το Παιδί» είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Αγωνίζεται καθημερινά για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών ετησίως στην Ελλάδα.

Κρύστα Φωτεινοπούλου, Ιζαμπέλλα Λυγινού

 

Αμέλια Θεοδωροπούλου, Κωνσταντίνος Σιαμπλής

 

Αντέλ Κύτταρη, Μαρία Παπαγεωργίου

 

Η σχεδιάστρια Χριστίνα Πιστοφίδου με τους γονείς της, Σουζάν Μίλλερ Πιστοφίδου, Γιώργο Πιστοφίδη

 

Άρτεμις Κλωνιζάκη, Χριστίνα Πιστοφίδου, Νικόλ Παπαγκελή

 

Η σχεδιάστρια, Χριστίνα Πιστοφίδου

Related posts

Τιμητικό αφιέρωμα για την κινηματογραφική πορεία του Ρένου Χαραλαμπίδη στο Museum of the Moving Image στη Νέα Υόρκη

editor

Πασχαλινές εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο Athens Marriot

admin

Ποια είναι τα οφέλη του μασάζ gua sha για ρυτίδες και σύσφιξη που επιλέγουν διάσημες Ελληνίδες;

editor
28/03/2024 23:33