28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Golden Hall: Η χώρα του Ποτέ, το αγόρι που δεν μεγαλώνει, νεράιδες, πειρατές και Ινδιάνοι σας περιμένουν!

Από τις 14 Ιουνίου έως τις 3 Αυγούστου, το αγόρι που δεν μεγαλώνει ποτέ και μπορεί να πετάξει, σε περιμένει στην καλοκαιρινή GoldenLand, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall!

Ο μαγικός κόσμος με τις νεράιδες, τους πειρατές και τους Ινδιάνους, εμπνευσμένος από τη Χώρα του Ποτέ, φοράει τα καλοκαιρινά του και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν μοναδικές εκπλήξεις και να ζήσουν νέες περιπέτειες.

Σαλπάρουμε με το Καράβι του Κακού Πειρατή

Ταξίδεψε με το πειρατικό καράβι και κολύμπησε στα καταγάλανα νερά γύρω από το Νησί της GoldenLand για να ξεφύγεις από τον Κακό Πειρατή. Μόλις φτάσεις στο μαγικό Νησί, οι βράχοι αναρρίχησης σε περιμένουν για να τους κατακτήσεις!

Το παραμυθένιο Δενδρόσπιτο

Ένας κόσμος γεμάτος παραμύθι και φαντασία, κρύβεται μέσα στο Δενδρόσπιτο, όπου μικροί και μεγάλοι μαγεύονται με τα επιτραπέζια παιχνίδια της Κάισσα.

Το ινδιάνικο χωριό της GoldenLand

Αναζήτησε σκιά από τον καλοκαιρινό ήλιο στις ινδιάνικες σκηνές teepee, όπου θα γνωρίσεις τους Ινδιάνους και θα μεταμορφωθείς με face paintingσε έναν από αυτούς. Στο ινδιάνικο χωριό του Golden Hall, θα μάθεις να φτιάχνεις μουσικές κατασκευές και ινδιάνικα καπέλα.

Το καλοκαιρινό Bungee Trampoline

Αν θες να γίνεις κι εσύ σαν το ανέμελο παιδί από τη Χώρα του Ποτέ που ξέρει να πετά, τότε σίγουρα πρέπει να επισκεφτείς το Bungee Trampoline. Ακριβώς δίπλα, θα βρεις το πιο ονειρικό κιόσκι με τις πιο γλυκές λιχουδιές!

Αυτό το καλοκαίρι, ανακάλυψε μια όαση δροσιάς στη μαγική GoldenLand!

Γνώρισε από κοντά την καλοκαιρινή GoldenLand, από 14/6 έως 3/8.

Δευτέρα έως Παρασκευή 17:30-21:30,

κάθε Σάββατο και την Κυριακή 14/7 11:00-20:00

Related posts

Η Mideast Travel Worldwide στην κορυφή για το έτος 2019

admin

Μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

editor

Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο για τον Μίκη Θεοδωράκη

admin
28/03/2024 20:23