20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Era Nuts – H αφύπνιση των αισθήσεων για τους ανθρώπους του Ευ ζην

Η γεύση, η αφύπνιση των αισθήσεων και ο πειραματισμός, ανέκαθεν αποτελούσαν μερικές από τις πιο ευχάριστες παραμέτρους της ζωής και χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους του Ευ ζην, αυτούς που εκφράζουν την αγάπη για ποιότητα στις μικρές, καθημερινές τους απολαύσεις.

Τα καταστήματα ERA βασίστηκαν στις αξίες του Ευ ζην και ήρθαν να τους προσδώσουν νέες, πρωτόγνωρες διαστάσεις, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή απόλαυσης μέσα από την απλότητα αλλά και την αδιαμφισβήτητη θρεπτική αξία των δώρων της φύσης.

Ξηροί καρποί, βότανα και μπαχαρικά εκτίθενται σε μια πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων, που διεγείρουν τις αισθήσεις και σας περιμένουν  να ανακαλύψετε την ιστορία τους, την προέλευσή τους αλλά και την πληθώρα νέων, πρωτότυπων χρήσεών τους και συνταγών.

Μέσα από την πιο αυστηρή διαδικασία επιλογής και συντήρησης, ως άλλα γευστικά διαμάντια τα δώρα της φύσης επιλέγονται για να συνδυαστούν με αποστάγματα, κρασί, για να κλείσουν ένα γεύμα ή για να χρησιμοποιηθούν σε πολλές συνταγές μαγειρικής με την υπογραφή γνωστών Chef, οι οποίες σύντομα θα διατίθενται και αυτές στους χώρους του καταστήματος.

Στα καταστήματα Era θα βρείτε ξεχωριστές συλλογές από κρασιά, αποστάγματα, ροφήματα και πολλά ακόμα επιλεγμένα προϊόντα που συνεχώς ανανεώνονται. Ένα ξεχωριστό δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Related posts

Πρίγκιπας Αλέξανδρος και πριγκίπισσα Αικατερίνη γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με τα παιδιά χωρίς γονική μέριμνα

admin

Ποια fashion blogger συναντήσαμε σε εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων

admin

Καλοκαιρινές βόλτες στην πόλη με την Φαίη Σκορδά

admin
20/04/2024 15:20