Πολιτισμός

Το Κέντρο «Η Αναγέννηση Α.Ε» στη Σύνοδο Κορυφής των Ηγετών του Λονδίνου

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Θεσσαλονίκης «Η Αναγέννηση Α.Ε», είχε τη τιμή να συμμετάσχει φέτος στη Σύνοδο Κορυφής των Ηγετών του Λονδίνου που πραγματοποιήθηκε στις 12 Απριλίου στο Institute of Directors και οργανώθηκε από την EBA (European Business Assembly).

Πρόκειται για το International Achievements Forum το οποίο προσελκύει κάθε χρόνο επενδυτές, επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο, έχοντας ως στόχο την αναγνώριση και την προώθηση των good practices στους κλάδους του επιχειρείν, της εκπαίδευσης, της οικονομίας και της ιατρικής.

Φέτος, το Forum εγκαινίασε τον διαγωνισμό «Top-100 Companies Register», σκοπός του οποίου ήταν ο εντοπισμός, η προώθηση και η βράβευση των καλύτερων περιφερειακών εταιρειών και των ηγετών τους, λόγω της αποτελεσματικής επαγγελματικής τους δραστηριότητας αλλά και της συμβολής τους στην επιστήμη, την παιδεία, την ιατρική και υγειονομική περίθαλψη καθώς και στην ανάπτυξη εθνικών οικονομιών.

Το Κέντρο «Η Αναγέννηση Α.Ε» που εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο κα. Αργυρή Βαγιωνά και την Επιστημονική του Διευθύντρια κα. Ειρήνη Μούζα, παρουσιάστηκε ως ο κορυφαίος περιφερειακός πάροχος υπηρεσιών υγείας και έλαβε την ύψιστη διάκριση κερδίζοντας το βραβείο «Achievements 2019″, μεταξύ 70 άλλων υποψηφιοτήτων στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η υποψηφιότητα αναδείχθηκε λόγω της ισχυρής θέσης της Αναγέννησης Α.Ε. στην εγχώρια αγορά, στις διεθνείς αξιολογήσεις του κλάδου, στην επιτυχή εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών αποκατάστασης, στην αριστεία του προσωπικού αλλά και στην αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ που ακολουθεί.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Αναγέννησης Α.Ε, κα. Αργυρή Βαγιωνά, βραβεύτηκε, επίσης, με τον τίτλο «Manager of the year» για τη συμβολή της στην πρόοδο της ιατρικής επιστήμης.

Related posts

Έκθεση Φωτογραφίας στο Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης

goldstarathens

Ο Πασχάλης Τόνιος στο Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ της Σύρου

goldstarathens

Πάσχα 2019: «Σήκω Λάζαρε και μην κοιμάσαι – Αναβίωση των εθίμων στον Έβρο

admin