Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Δωρεάν σεμινάριο για την ασφαλή χρήση των social media

Στο δωρεάν σεμινάριο αυτής της εβδομάδας την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19.00μμ στον χώρο του Συλλόγου Τεχνολογίας Θράκης (Τέρμα Τρωάδος απέναντι από το γήπεδο Φ.Κοσμά – Ισόγειο) θα συζητηθούν για τα κοινωνικά δίκτυα και την ασφάλεια, τι λοιπόν πρέπει να προσέχουμε στα Social Media; πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα μας;

Μπορείτε να προσέλεθετε με τον φορητό υπολογιστή σου, το κινητό ή το tablet σου και να μάθετε περισσότερα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες και είναι δωρεάν με δυνατότητα πραγματικών παραδειγμάτων και εκπαίδευσης στον υπολογιστή σας. Πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στα γραφεία του Συλλόγου Τεχνολογίας Θράκης και ώρα 19.00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όποιο σεμινάριο τους ενδιαφέρει να παρακολουθήσουν, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα . Προτείνουμε να φέρουν τον δικό τους φορητό υπολογιστή εφόσον το επιθυμούν για να κάνουν πρακτική όσα θα παρακολουθούν με την βοήθεια των μελών του Συλλόγου.

Τα δωρεάν σεμινάρια είναι προσανατολισμένα για τον απλό χρήστη χωρίς προηγούμενη εμπειρία ή γνώση!
Το πρόγραμμα των υπόλοιπων σεμιναρίων είναι το παρακάτω :

Τετάρτη 12/6/2019 19.00μμ Social Media – Εισηγητής Κώστας Λαφτσής
Τετάρτη 19/6/2019 19.00μμ Τα βασικά της ασφάλειας – Εισηγητής Σάκης Δούπας
Τετάρτη 26/6/2019 19.00μμ Κινητά Τηλέφωνα – Εισηγητής Κώστας Σαρμίδης

Η φόρμα συμμετοχής είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση : http://www.techthrace.com/sid2019/

Related posts

Ζωοδόχου Πηγής: Τι γιορτάζουμε σήμερα

admin

Συστηματικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας και άσκοπες μετακινήσεις

admin

Σουφλί: Σοβαρή βλάβη σε γεώτρηση πόσιμου νερού – Ενημέρωση απ’ τον δήμο των κατοίκων να προετοιμαστούν

editor