Κοινωνία Τοπικά Νέα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε δημοτικούς παιδικούς & βρεφονηπιακούς σταθμούς & ΚΔΑΠ μέσω ΕΣΠΑ

Η Διεύθυνση Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας Ν.Π. «Πολυκοινωνικό» ενημερώνει τους γονείς του Δήμου Αλεξανδρούπολης ότι το Σάββατο άνοιξε το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για το έτος 2019-2020 για τη δωρεάν ένταξη βρεφών και νηπίων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και παιδιών ηλικίας 5-12 ετών στα ΚΔΑΠ και θα μείνει ανοιχτό μέχρι και τις 28/06/2019.

Μόνο οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν βρέφη ή νήπια μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας που στεγάζεται στο Ζ΄ Παιδικό Σταθμό (Θουκυδίδου 25) τηλ. 2551038711.
Θα λειτουργεί ένα ειδικό γραφείο στη Δ/νση Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας καθημερινά από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 προκειμένου να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει τους γονείς ώστε να καταφέρουν να πάρουν μια θέση δωρεάν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Οι εγγραφές για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης θα γίνονται στα κατά τόπους ΚΔΑΠ: 1) ΚΔΑΠ Αλεξ/πολης –Εργατικά Αγίου Δημητρίου τηλ.2551033322 2)ΚΔΑΠ Φερών-Έβρου, Νέα Εργατικά τηλ.2555088077.

Επίσης ενημερώνουμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ ότι όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και φέτος είναι ενταγμένοι σαν δομές στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και επιπλέον θα λειτουργήσουν άλλα δύο (2) δηλαδή συνολικά έξι (6) Βρεφικά τμήματα.
Οι γονείς που θα έρχονται στη Δ/νση Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας για να υποβάλλουν την αίτηση τους θα πρέπει να έχουν μαζί οπωσδήποτε:
1. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο (φωτοτυπία).
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (τελευταίου εξαμήνου).
3. Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού(εκκαθαριστικό σημείωμα για εισοδήματα 2018).
4. Το ΑΜΚΑ της μητέρας(έντυπο), του πατέρα και του παιδιού.
5. Δικαιολογητικά εργασίας ή ανεργίας ανά περίπτωση όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα της eetaa.gr
Ακόμη χρειάζονται οι κωδικοί taxisnet της μητέρας για την είσοδο στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ.

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών

admin

1ος ο ΟΦΘΑ στη γενική κατηγορία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2021!

editor

“Σφραγίζει” ο Έβρος: Σε φάση ολοκλήρωσης είναι ο φράχτης που κατασκευάζεται

editor