19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ετοιμάζεται να ξεκινήσει δρομολόγια το ΣΑΟΣ ΙΙ

Το SAOS ΙΙ είναι σχεδόν έτοιμο για να ξεκινήσει τα καθημερινά του δρομολόγια από και προς τη Σαμοθράκη.Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε στα social media o ιδιοκτήτης της SAOS Ferries κ. Φώτης Μανούσης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Μανούσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

ΠΟΙΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΣΑΟΣ 2 ;;

Ρωτάει ο απερχόμενος Δήμαρχος ποιά ειναι η πορεία της επισκευής του πλοίου μας ΣΑΟΣ 2
Οπως μας λέει δεν ειχε καμμία ενημέρωση απο την εταιρία!!!
Και αν ήταν έτσι -που δεν ειναι- γιατι δεν μας ρώτησε η γιατι δεν ρώτησε τους υπεύθυνους υπηρεσιακούς παραγοντες στο υπουργείο Ναυτιλίας κατα την πρόσφατη επίσκεψη του που πραγματοποίησε μαζί με τον κ. Π. Παπά;
Θα ειχε όλες τις απαντήσεις!
Προφανώς άλλοι ειναι οι στόχοι του Δημάρχου: Λάσπη, λάσπη , λάσπη.

Να επαναλάβω λοιπόν την ενημέρωση που του εκανα στην τελευταία συνάντηση μας πριν δέκα περίπου ημέρες παρουσία του Γιωργου Ταμπάκη στο πνευματικό κέντρο του Δήμου, να πω τι του ζήτησα, τι δεσμεύσεις ο ίδιος ανελαβε απέναντι μου, και ποιες απο αυτές τήρησε.
Μιλάω για αυτήν την συνάντηση που ενώ ο ίδιος απαίτησε να πραγματοποιηθεί στο νησι, και που ειχε σαν αποτέλεσμα να ταξιδέψω απο την Αλεξανδρουπολη στην Σαμοθρακη, να χάσω απο την δουλειά μου δύο μέρες, να ανέβω στην Χώρα, χωρίς να μπορώ να περπατήσω, και όπου στο τέλος της συνάντησης απεδείχθει πως ο ίδιος επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί μου…..στην Αλεξανδρουπολη!!
Έπρεπε να επιβεβαιωθεί η ισχύς της εξουσίας!

-Ηξερε λοιπόν ο κύριος Δήμαρχος πως οταν ενα πλοιο πάθει ζημιά αυτής της κλιμακος, ο χρόνος αποκατάστασης της μπορεί να ξεπεράσει και τον ενα χρόνο!
Σε αυτές τις περιπτώσεις το Υπουργείο ορίζει άλλο πλοιο για να εκτελεί δρομολόγια
Αυτό προσπάθησε και στην περιπτωση του Σαος, δυστυχώς ανεπιτυχώς.
Γιά τον λόγο αυτό δρομολόγησε αρχικά το Σκάφος του Λιμενικού Γαύδος, ενω στην συνέχεια οταν δεν βρεθηκε πλοιο πουθενά – ουτε στην Ευρώπη-,το δικό μας Σαονησος.

-Ήξερε επίσης ο κύριος Δήμαρχος όλα τα γραφειοκρατικα προβληματα που μας εμπόδιζαν να κάνουμε την δουλειά μας!
-Ήξερε π.χ. πως ενώ μας επέτρεψαν αρχικά να “λύσουμε” την μηχανή στην συνέχεια δεν μας άφηναν να την…… “δέσουμε”
-Ήξερε και μάλιστα ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ να προσπαθήσει να λύσει το θέμα αυτό μέσω του Υπουργείου εντός τεσσάρων ημερών. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
-Ήξερε , πως κατάντησα γραφικός ζητώντας καθημερινά και επι μήνες συνάντηση με τον ίδιο και τους Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος όχι για να ζητήσω ρουσφέτια και διορισμούς αλλα για να ζητήσω βοήθεια στην επίλυση αυτων των προβληματων που με ξεπερνούσαν.
-Ήξερε πως αγωνίζομαι, με καθημερινή παρουσια μου στο πλοιο-παρότι σακάτης- προκειμένου να ολοκληρωθεί η επισκευή μια ώρα αρχιτερα ενώ παράλληλα η εταιρία δαπανουσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
-Ήξερε πως ακόμη και οι επιθεωρητές του Ρωσικού νηογνώμονα που παρακολουθούν το πλοιο έχουν έρθει και φιλοξενούνται στην Ελλάδα για να μην υπάρχει καθυστέρηση.
Και ενώ τα ξέρει όλα αυτά καμώνεται σήμερα τον απληροφόρητο και ξανά προσπαθεί να πλήξει την εταιρια με τα δήθεν ερωτήματα που θέτει.

ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

Η Σαος χωρίς να έχει καμμία δεσμευτική εκ του νόμου ημερομηνία αποκατάστασης της βλάβης, και παρά την πόλεμο που μέχρι και σήμερα υφίστατο εκ μέρους της Δημοτικής αρχής, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.

Πρώτα ο Θεός σε δύο τρεις ημέρες αρχίζουν οι επιθεωρήσεις
και τα δοκιμαστικά του Σαος.

Παράλληλα αρχίζει δρομολόγια το ΖΕΦΥΡΟΣ απο μεθαύριο με την έγκριση των δρομολογίων.

Ας μας πει όμως και ο κύριος Δήμαρχος : ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ;
Προφανώς αυτό που ξέρει να κάνει. ΤΙΠΟΤΑ

ΥΓ 1
Οπως με πληροφόρησε ο ναύαρχος Διευθυντής του κ. Αναπληρωτή Υπουργού αύριο θα εκδοθεί και …….η άδεια εργασιών.
ΥΓ2
Παραθέτω αυτούσια Α)την επιστολη που έστειλα στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματοςΒ) την επιστολή που έστειλα στην κυρία Δαφνη Χαλκιά οταν μου ζητησε ενημέρωση πριν δυο μήνες ζητώντας παραλληλα συγνώμη για την αυθαίρετη δημοσιοποίηση του μηνύματος.

Related posts

Συνελήφθη μέλος κυκλώματος διακίνησης μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα

editor

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε χωριά του δήμου Σουφλίου

editor

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τον Έβρο, το νησί της Σαμοθράκης και τη Ροδόπη

editor
19/04/2024 11:54