Κοινωνία

Δρομολόγια λεωφορείων για τον αρχαιολογικό χώρο Ζώνης στη Μεσημβρία

Μετά από συνεννόηση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου με το Αστικό ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης, από τις 8 Ιουνίου ημέρα Σάββατο έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2019, οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης αλλά και οι τουρίστες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τον αρχαιολογικό χώρο Ζώνης στην περιοχή Μεσημβρίας Αλεξανδρούπολης, με τα αστικά λεωφορεία της Γραμμής 12.

Τα δρομολόγια που εξυπηρετούν την επίσκεψη στην αρχαία Ζώνη ξεκινούν από την Αλεξανδρούπολη (αφετηρία οδός Ποιμενίδη, περιοχή ΚΕΓΕ) στις 08:00 το πρωί και σταματούν στις 14:35 το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι το ωράριο λειτουργίας του αρχαιολογικού χώρου για επισκέψεις του κοινού είναι 08:30 – 16:00.

Αναλυτικά τα δρομολόγια: 08:00, 08:30, 09:30, 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:35. Διαδρομή: (Αστικό Νο 12) οδός Ποιμενίδη – Λ. Δημοκρατίας – Λ. Μάκρης – Νέα Χηλή – Μάκρη – Αγία Παρασκευή – Μοναστήρι “Παναγίας του Έβρου” – Δίκελλα – Μεσημβρία – αρχαία Ζώνη.

Η μετάβαση στον αρχαιολογικό χώρο Ζώνης θα πραγματοποιείται με μετεπιβίβαση στην Αγία Παρασκευή Μάκρης, χρησιμοποιώντας το ίδιο εισιτήριο.

«Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να συνδυάσετε την επίσκεψή σας στον αρχαιολογικό χώρο με μια βουτιά στην όμορφη και ήσυχη παραλία της Μεσημβρίας! Καλό καλοκαίρι!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου.

Related posts

Διανεοσις: Οι Ψηφιακές Ειδήσεις Στην Ελλάδα το 2019

goldstarathens

Αλλαγές στη δικαιοσύνη παρά τον σάλο “δείχνει” το Μαξίμου

admin

Τροχαίο ατύχημα στην Καβάλα – Τρεις τραυματίες

admin