Κοινωνία Πολιτική

Εκλογές: Μιχαηλίδης και Μυτιληνός καλούν τους πολίτες να ψηφίσουν «κατά συνείδηση»

Τόσο ο Παύλος Μιχαηλίδης όσο και ο Βαγγέλης Μυτιληνός καλούν τους πολίτες να ψηφίσουν κατά συνείδηση στη σημερινή δεύτερη «αναμέτρηση» για το Δήμο Αλεξαδρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βαγγέλη Μυτιληνού και της παράταξης ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ:

Ο επικεφαλής της παράταξης ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ κ. Βαγγέλης Μυτιληνός  και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  ευχαριστούν όλους όσους εμπιστεύτηκαν την παράταξη, την τίμησαν με την ψήφο τους και την οδήγησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ μίλησε με το πρόγραμμα της, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες στην καθημερινότητα τους και έκανε σαφές το πώς αντιλαμβάνεται την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 καλεί όλους όσους την εμπιστεύτηκαν, να ψηφίσουν κατά συνείδηση και δίνει την υπόσχεση, ότι θα εκπροσωπήσει τους δημότες με σοβαρότητα και θα αγωνιστεί να δώσει στο δήμο Αλεξανδρούπολης τη θέση που του αρμόζει.

Η ανακοίνωση του Παύλου Μιχαηλίδη και της παράταξης ΑΝΑΣΑ:

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 26ης Μαΐου για τον Δήμο της Αλεξανδρούπολης, έδωσαν στην δημοτική παράταξη της «ΑΝΑΣΑ» την 3η θέση, αυξάνοντας τα ποσοστά και τις έδρες της κατά 50% σε σχέση με το 2014.

Το γεγονός αυτό δεν μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, μια και ο πρωταρχικός μας σκοπός ήταν ξεκάθαρα η διοίκηση του Δήμου μας. Με δεδομένη την εποικοδομητική και ουσιαστική  παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο, την ανεξάρτητη και χωρίς κομματικές στηρίξεις παράταξή μας, την πείρα και την γνώση των θεμάτων, το εξαιρετικό ψηφοδέλτιο και το ρεαλιστικό και στοχευμένο μας πρόγραμμα, οι προσδοκίες μας ήταν πολύ υψηλότερες από το τελικό  αποτέλεσμα.

Ωστόσο  οι κομματικοί μηχανισμοί απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι είναι βαθιά ριζωμένοι στην τοπική μας αυτοδιοίκηση και μπορούν να επηρεάσουν πρόσωπα και εξελίξεις.

Η δημοτική παράταξη «ΑΝΑΣΑ» είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να ασκεί με συνέπεια και αξιοπρέπεια τον θεσμικό της ρόλο, σεβόμενη πλήρως την λαϊκή ετυμηγορία. Καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης Δημάρχου της επόμενης Κυριακής, εμμένοντας σταθερά και αταλάντευτα στα δημοκρατικά ιδανικά, την αγάπη για τον τόπο μας και την πεποίθηση πως οι πολίτες πρέπει να συμμετέχουν σε όλα όσα μας καθορίζουν τη ζωή, άρα και στις εκλογικές διαδικασίες. Η πεπατημένη τακτική της «γραμμής» μάς βρίσκει κάθετα αντίθετους καθώς υποτιμά τους ψηφοφόρους μας.

Στην χθεσινή μας συνέλευση παρουσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης αποφασίστηκε να καλέσουμε τους δημότες σε «Ψήφο κατά συνείδηση».

Η διαμόρφωση της αυτοδιοικητικής εικόνας στο δήμο  Αλεξανδρούπολης την περασμένη Κυριακή και ο νέος νόμος απαιτούν : συμπόρευση, συναίνεση, συνεργασία, εμπειρία, συνέργεια ώστε αφενός να συν δημιουργήσουμε αφ´ ετέρου να αποτρέψουμε αρνήσεις που κάποιοι θα επιβάλλουν είτε από άγνοια, είτε συνειδητά. Ο τόπος και οι συντοπίτες μας δεν αντέχουν στην επικινδυνότητα απ´ όπου κι αν προέρχεται. Επομένως καλούμε τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την ψήφο τους να προσέλθουν την Κυριακή στην κάλπη με κριτήρια τα ανωτέρω.

Related posts

Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης: Αυξημένα μέτρα προφύλαξης και προστασίας λόγω κορωνοϊού

admin

Ημερίδα με θέμα: Διατροφή – Υγεία, Ευεξία από τον Δρομέα Θράκης

admin

Ορεστιάδα: Βραβεύτηκαν τα δημοτικά σχολεία που συμμετείχαν στον Σχολικό Μαραθώνιο “Πάμε Ανακύκλωση”

editor